Skip links

Πρόκριση στον Τελικό του ACS Debate Cup

Στον Τελικό του 1ου ACS Athens Debate Cup , το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Απριλίου 2016, προκρίθηκαν και συμμετείχαν οι μαθήτριες της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης Αριάδνη Κουβάτσου (Α΄ Λυκείου- IGCSE) και Χαριτίνη Ντίνη (Β΄ Λυκείου – GCE). Εξαιρετική, επίσης, ήταν η εμφάνιση των μαθητριών μας Χρύσας Χατζηράπτη και Δέσποινας Ζαχαροπούλου (γ΄ Γυμνασίου) καθώς και των μαθητών μας Χρήστου Αντωνόπουλου (B1) και Φώτη Καπότου (B2).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο Debate Cup είχε προσκληθεί ένας περιορισμένος και επιλεγμένος αριθμός σχολείων. Η Εκπαιδευτική Αναγέννηση, λοιπόν, ολοκληρώνοντας μια χρονιά γεμάτη από προκρίσεις στους ημιτελικούς και τελικούς όλων των διοργανώσεων όπου συμμετείχε, ήταν ένα από τα σχολεία τα οποία είχαν προσκληθεί στο συγκεκριμένο Debate Cup.

Τους μαθητές και τις μαθήτριες προετοίμασε η καθηγήτρια Αγγλικών κυρία Χριστίνα Καραβά, η οποία και τους συνόδευσε μαζί με τον εκπαιδευτή ρητορικής κύριο Μανώλη Πολυχρονίδη.

Συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και όλους τους μαθητές και μαθήτριες που απαρτίζουν τον Όμιλο Public Speaking καθώς και το Debate Club Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου για μία εξαιρετική χρονιά γεμάτη επιτυχίες!

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Return to top of page