Skip links

Οι Μαθητικές Εικονικές Επιχειρήσεις του Λυκείου συμμετέχουν στα Public Choice Awards

Οι Μαθητικές Εικονικές Επιχειρήσεις του Λυκείου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης ‘’Community Builders’’ και ‘’Therapy Time’’ συμμετέχουν στα Public Choice Awards (Βραβεία Κοινού) και χρειάζονται την Υποστήριξή μας!

Μπορείτε να ψηφίσετε τις Μαθητικές Ομάδες του Σχολείου μας, αφού εντοπίσετε τις υποψηφιότητές τους, στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://jagreece.org/promovoting/.

Η Μαθητική Εικονική Επιχείρηση ‘’Community Builders’’ αξιοποιεί το πάθος των πολιτών, με σκοπό να συνδράμουν σε κοινωνικά έργα και στη βελτιστοποίηση της κοινότητας. Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της Εικονικής Επιχείρησης www.combuilders.weebly.com  οι επισκέπτες μπορούν ελεύθερα να εγγραφούν και να επιλέξουν όποια εθελοντική εργασία τους ταιριάζει στην περιοχή τους, όπως ανάγνωση βιβλίων σε παιδιά, συσσίτια, αναδασώσεις κα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το διαφημιστικό video της Εικονικής Επιχείρησης ‘’Community Builders’’ εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=NzQd6uhMAWs

Η Μαθητική Εικονική Επιχείρηση ‘’Therapy Time’’  (αποτελεί μια ηλεκτρονική εφαρμογή, η οποία αξιοποιώντας το online group therapy, θα κατηγοριοποιεί τους συμμετέχοντες με βάση τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν (π.χ. εθισμός ή κοινωνικά προβλήματα). Με αυτό τον τρόπο οι άνθρωποι θα μπορούν να λάβουν βοήθεια και συμβουλές ανώνυμα, ανεξαρτήτως γεωγραφικής απόστασης και άλλων εμποδίων που ίσως σταματούν τον κόσμο από το να ζητήσει ψυχική υποστήριξη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το διαφημιστικό video της Εικονικής Επιχείρησης ‘’Therapy Time’’  εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=hzoWY7qukdI

Η ψηφοφορία διαρκεί μέχρι τις 29 Μαρτίου 2024.

Καλή επιτυχία στις Μαθητικές Εικονικές Επιχειρήσεις του Σχολείου μας!

Return to top of page