Skip links

Το Όραμά μας

Η δημιουργία ενός Σχολείου το οποίο, κάθε ημέρα της λειτουργίας του,
θα στοχεύει με υπεύθυνες σταθερές διαδικασίες,
αληθινό ενδιαφέρον και αγάπη,
στην πνευματική, ηθική, κοινωνική καλλιέργεια
και την ψυχοσωματική υγεία κάθε μαθητή ξεχωριστά,
προσφέροντας έτσι ουσιαστική παιδεία υψηλού επιπέδου
σε όλους τους μαθητές του.

Όλγα Αντωνοπούλου       Δημήτρης Αντωνόπουλος

Απευθυνόμαστε στους γονείς

 • που προβληματίζονται και αναζητούν με ουσιαστικά κριτήρια το καλύτερο για το παιδί τους.
 • που αναζητούν ένα σχολείο το οποίο θα διαμορφώσει το παιδί τους ως πολύπλευρη, στέρεα δομημένη και σφαιρικά αναπτυγμένη προσωπικότητα ικανή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και να διακριθεί σε όποιον κλάδο και αν επιλέξει και σε όποια χώρα και αν αποφασίσει να δραστηριοποιηθεί.
 • που θέλουν ένα σχολείο με εκπαιδευτικούς επιλεγμένους με τα πιο αυστηρά επιστημονικά και παιδαγωγικά κριτήρια, ικανούς να διεγείρουν το ενδιαφέρον του παιδιού, να το εμπνέουν και να το καθοδηγούν σε βαθύτερη γνώση και περαιτέρω έρευνα, ώστε, με κέφι και πάθος, να θέλει να κοπιάσει, για να φτάσει στη δική του κορυφή.
 • που περιμένουν από το σχολείο όχι απλή  παροχή πληροφοριών και προγράμματα εντυπωσιασμού, αλλά ουσιαστική γνώση και ανάπτυξη της κριτικής σκέψης που θα κάνει το παιδί τους δυνατό και αξιόμαχο άνθρωπο, με αυτοπεποίθηση, και ικανό να χαράξει τη μοίρα του ως επιστήμονας, ως επαγγελματίας, ως πολίτης του αύριο.
 • που απαιτούν από το σχολείο να καλλιεργεί την αριστεία, σε ένα περιβάλλον συναγωνισμού και όχι ανταγωνισμού, χωρίς, όμως, να παραβλέπει και την ανάγκη του παιδιού για αισθητική καλλιέργεια, διεύρυνση πνευματικών οριζόντων, εσωτερικό πολιτισμό, φυσική αγωγή και ψυχοσωματική εκτόνωση.
 • που θέλουν να νιώθουν τη σιγουριά ότι σε αυτά τα χρόνια εκπαίδευσης που το παιδί τους θα περάσει στο σχολείο, και που συμπίπτουν με τη νηπιακή – παιδική – εφηβική ηλικία, θα μπορούν να μοιράζονται με τους εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς και υπευθύνους όλες τις αγωνίες και τις ανησυχίες τους και να συνεργάζονται μαζί τους αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση των όποιων προσωπικών και εκπαιδευτικών θεμάτων προκύψουν, σε ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και υπευθυνότητας.
 • που θέλουν ένα σχολείο στο οποίο η αγωγή έχει πρωτεύοντα ρόλο, η συμπεριφορά όλων των μαθητών στηρίζεται σε αρχές και αξίες κι εκπέμπει ποιότητα, και η ειλικρίνεια, η αξιοπρέπεια, ο αυτοσεβασμός, η αυτοκυριαρχία, αλλά και η ευγένεια, ο σεβασμός, η αλληλεγγύη, η συλλογικότητα και η ευαισθησία γίνονται πράξη καθημερινά.
 • που θέλουν ένα σχολείο που δίνει έμφαση μέσα από το πρόγραμμα σπουδών στην εκμάθηση ξένων γλωσσών και πετυχαίνει μέσα από την καθημερινή πρακτική, η αγγλική γλώσσα να κατακτάται σχεδόν σαν μητρική, στοιχείο που διασφαλίζει στους μαθητές ένα ισχυρό εφόδιο στην περαιτέρω πορεία τους στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό.
 • που θέλουν ένα σχολείο στο οποίο το παιδί τους θα μαθαίνει με βιωματικές, δημιουργικές, ελκυστικές, παιδαγωγικά άρτιες και, γι’ αυτούς τους λόγους, διδακτικά αποτελεσματικές μεθόδους διδασκαλίας.
 • που θέλουν από τη μια ένα οικογενειακό σχολείο μέσα στο οποίο το παιδί θα έχει υπόσταση και δε θα χάνει τη μοναδικότητά του στο πλήθος, και από την άλλη ένα σχολείο υψηλών προδιαγραφών, με πλήρη προγράμματα, σύγχρονες εγκαταστάσεις και άριστη τεχνολογική υποδομή.
 • που θέλουν ένα σχολείο οργανωμένο, στο οποίο το παιδί τους θα νιώθει και θα είναι ασφαλές τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.
 • που θέλουν ένα ποιοτικό ιδιωτικό σχολείο, το οποίο να είναι αποτελεσματικό όσον αφορά στον τρόπο μετάδοσης και εμπέδωσης της γνώσης,έτσι ώστε, για τους μαθητές που ανταποκρίνονται, να καθίσταται περιττή η εξωσχολική φροντιστηριακή διδασκαλία.
 • που θέλουν ένα σχολείο το οποίο θα βοηθήσει το παιδί τους να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.
Return to top of page