Skip links

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τις Μαθητικές Κοινότητες της «Εκπαιδευτικής Αναγέννησης»

Όλοι μαζί, γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικοί και τη φετινή χρονιά, θα ενώσουμε ξανά τις δυνάμεις μας για έναν σκοπό και θα ζήσουμε τη μαγεία των Χριστούγεννων!

Με χαρούμενη διάθεση για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που πλησιάζουν, οι Μαθητικές Κοινότητες με την υποστήριξη του Συλλόγου Αποφοίτων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων διοργανώνουν το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρες 10:30-19:30 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρες 10:30-16:30 μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες και απόφοιτοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τη Διοίκηση του Σχολείου έχοντας ως στόχο να μεταδώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων και να υλοποιήσουν ακόμα έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό!

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου Bazaar θα διατεθούν για την  αγορά εξοπλισμού που έχει προσδιοριστεί ως ανάγκη από τον Σύλλογο Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας. Η ύπαρξη του συγκεκριμένου εξοπλισμού είναι απαραίτητη για τη συνέχιση και την ενίσχυση του έργου της αμιγώς εθελοντικής προσπάθειας.

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές και χειροτεχνίες, χριστουγεννιάτικα στολίδια και γούρια, αρωματικά κεριά, είδη δώρων, βιβλία για όλες τις ηλικίες, πλούσια Λαχειοφόρος Αγορά από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, θεατρικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, coffee corner με ιδιαίτερα αρώματα καφέ, χορταστικές κρέπες και popcorn και μια Χριστουγεννιάτικη Ταβέρνα με ξεχωριστές γεύσεις θα είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας για ένα διήμερο γεμάτο Χριστούγεννα!

Κατά τη διάρκεια του εορταστικού διήμερου μικροί και μεγάλοι θα έχουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στο F1 Christmas Bazaar Tournament και σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο να κερδίσουμε επίσημες εμφανίσεις της Μαθητικής Ομάδας ‘’Viper’’ στον Διαγωνισμό F1 in Schools.

Το παιχνίδι όμως θα παραμείνει αμείωτο με Nerf, τέρματα και Xbox που θα κρατήσουν  το ενδιαφέρον στα ύψη!

Σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο χαρά, φαντασία, δημιουργικότητα, αγάπη, ομαδικότητα, εθελοντισμό και προσφορά, συμμετέχοντας στην ανθρώπινη και κοινωνική αλυσίδα για την προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος!

Return to top of page