Skip links

Εξαιρετικές συμμετοχές και Εύφημος Μνεία μαθητών του Σχολείου μας στο Panhellenic Forensics Association Tournament 2024

Εξαιρετικές ήταν οι συμμετοχές μαθητών και μαθητριών από το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης, οι οποίοι συμμετείχαν στο Panhellenic Forensics Association Tournament 2024 που πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 7 Απριλίου και φιλοξενήθηκε από τα Εκπαιδευτήρια «Ε. Μαντουλίδη» στη Θεσσαλονίκη.

Η μαθήτρια Ελένη Μάγκου έλαβε Εύφημο Μνεία για τη συμμετοχή της στην Κατηγορία Oral Interpretation of Literature (Dramatic). Η Ελένη κατατάχθηκε στη 6η θέση ανάμεσα σε 60 διαγωνιζόμενους, με μόλις 0,5 πόντους μακριά από τον Τελικό.

Εντυπωσιακές διακρίσεις στην Κατηγορία Oral Interpretation of Literature (Comic) είχε η μαθήτρια Μαρία – Αρετή Λέκου, η οποία κατατάχθηκε στη 14η θέση – με μόλις 1,5 πόντο από τον Τελικό – και η μαθήτρια από την Α΄ Λυκείου Θεοδώρα Γεωργαντζή, η οποία κατατάχθηκε στη 17η θέση, ανάμεσα σε 60 συμμετέχοντες.

Εξίσου αξιέπαινες ήταν οι συμμετοχές στο Duet Acting (Comic), όπου οι μαθήτριες Ελένη Μάγκου και Χ.Ρ. κατέλαβαν τη 18η θέση ανάμεσα σε 50 διαγωνιζόμενους, με μόλις 3 βαθμούς μακριά από τον Τελικό.

Εξαιρετικές ήταν οι συμμετοχές στο Debate με τις μαθήτριες Αναστασία Καραχάλιου και Παρασκευή Πολιτάκου (Junior) να καταλαμβάνουν την 27η και την 31η θέση στην Κατηγορία Speaker, ανάμεσα σε 130 συνολικά ομιλητές.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλη τη 17μελή Μαθητική Αντιπροσωπεία της Ομάδας Forensics που εκπροσώπησε επάξια το Σχολείο μας, με λαμπρές εμφανίσεις!

Στις Ομάδες Debate συμμετείχαν ο μαθητής και οι μαθήτριες:

Ομάδα Α: Θεοδώρα Γεωργαντζή, Αναστασία Καραχάλιου, Στυλιανός – Παναγιώτης Κατρίνης (Junior), Κωνσταντίνα Μπαταγκιώνη (Junior), Παρασκευή Πολιτάκου (Junior).

Ομάδα Β: Αικατερίνη – Ουρανία Αποστολοπούλου (Junior), Τατιανή Θεοδόση (Junior), Σ.Κ. (Junior), Εμμέλεια Κωνσταντινίδη (Junior), Βαλέρια Σταυρινίδη (Junior).

Στο Duet Acting (Comic) συμμετείχαν οι μαθήτριες Ελένη Μάγκου και Χ.Ρ.

Στο Group Discussion συμμετείχε ο μαθητής Νικόλας Νίνος (Junior).

Στο Oral Interpretation of Literature συμμετείχαν οι μαθήτριες Θεοδώρα Γεωργαντζή (Comic), Μαριέτα Λέκου (Comic), Ελένη Μάγκου (Dramatic), Στέλλα Μάγκου (Junior Comic), Λυδία Ψαρρού (Junior Comic), Χ.Ρ. (Dramatic).

Στο Original Oratory συμμετείχαν οι μαθήτριες Αναστασία Καραχάλιου, Μαριέτα Λέκου, Ε.Π. (Junior), Χ.Ρ.

Τους μαθητές προετοίμασαν οι Προπονητές Forensics κυρία Δάφνη Ρεμούνδου (Head Coach), η κυρία Μαριλένα Χατζηκώστα και ο κύριος Μωυσής Ταραμπουλούς.

Ευχαριστούμε θερμά την καθηγήτρια Αγγλικών κυρία Ιωάννα Τσούρμα για τη συνεχή υποστήριξή της ως Κριτής στη φετινή αντιπροσωπεία.

Εξαιρετικά σημαντική ήταν η υποστήριξη από τον κύριο Νικόλα Κουκαλιώτη που φρόντισε το ταξίδι της Μαθητικής Ομάδας να είναι ομαλό και ασφαλές.

Θερμές ευχαριστίες στη Διευθύντρια του Γυμνασίου κυρία Όλγα Κηπιώτη και στον Διευθυντή Λυκείου κύριο Ισίδωρο Σιδέρη για την υποστήριξη της Ομάδας καθόλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τους προπονητές για τις επιτυχίες και τις υψηλές βαθμολογίες στον φετινό διαγωνισμό. Το Panhellenic Forensics Association Tournament τη φετινή χρονιά φιλοξένησε σχεδόν 500 συμμετέχοντες και 23 σχολεία από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και τη Λάρισα.


Return to top of page