Skip links

Δυο Μαθητικές Ομάδες από το Λύκειο στον Τελικό του Young Business Talents

Δυο Μαθητικές Ομάδες από το Λύκειο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης προκρίθηκαν ανάμεσα σε 800 και θα διαγωνιστούν στον Τελικό του Διαγωνισμού Young Business Talents που θα διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου 2024, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στον Τελικό πρόκειται να συμμετάσχουν 75 ομάδες και ανάμεσά τους θα διαγωνιστούν και θα εκπροσωπήσουν το Σχολείο μας, η Ομάδα ‘’SUNRISE’’ με μέλη τους μαθητές και τη μαθήτρια από τη Β΄ Λυκείου Νικόλαο Ζύμνη, Σπύρο Οικονομόπουλο, Θοδωρή Μπεσίρη, Κατερίνα Χαλμπέ και η Ομάδα ‘’MOONLIGHT’’ με τους μαθητές από την Α΄ Λυκείου Συμεών Βελεχέρη, Γιώργο Βασιλακάκη, Χριστόφορο Σουρβίνο, Παναγιώτη Πετρίδη.

Στον Τελικό του Διαγωνισμού προκρίθηκαν οι ομάδες που πέτυχαν υψηλά ποσοστά κερδοφορίας και έλαβαν τις καλύτερες επιχειρηματικές αποφάσεις. Οι διαγωνιζόμενοι θα καταθέσουν αποφάσεις και επιχειρηματικά σχέδια για τρία χρόνια και θα ενημερώνονται για τα αποτελέσματα και την κερδοφορία της επιχείρησής τους από τις 10:00 έως τις 18:00 που λήγει ο Διαγωνισμός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περσινή χρονιά η Μαθητική Ομάδα της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης κατέκτησε την 1η θέση αποσπώντας τιμητικές πλακέτες και χρηματικά έπαθλα σε μαθητές και σε καθηγητές.

Την προετοιμασία των Ομάδων του Σχολείου μας έχουν αναλάβει η καθηγήτρια Οικονομικών κυρία Πηγή Λιαγκρή και ο συνεργάτης και Απόφοιτος του Σχολείου μας κύριος Βασίλης Κάκαρης.

Ευχόμαστε επιτυχία στον Τελικό του Διαγωνισμού!

Return to top of page