Skip links

Εξαιρετικές Συμμετοχές μαθητών της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στο 66th Deree Fall Debate Cup 2023

Εξαιρετικές ήταν οι συμμετοχές μαθητών και μαθητριών από το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στο 66th Deree Fall Debate Cup 2023 που πραγματοποιήθηκε στις 10 και στις 11 Νοεμβρίου 2023.

Η Ομάδα της μαθήτριας από την Α΄ Λυκείου Θεοδώρας Γεωργαντζή με τη νίκη που πέτυχε στον 5ο γύρο, κατάφερε να περάσει στους Ημιτελικούς. Η Ομάδα κατέκτησε συνολικά την 9η θέση ανάμεσα σε 62 Ομάδες που συμμετείχαν.

Σε ατομικό επίπεδο η μαθήτρια κατέκτησε τη 16η θέση ανάμεσα σε 123 διαγωνιζόμενους.

Η μαθήτρια από τη Β΄ Λυκείου Μαριέτα Λέκου κατάφερε να κατακτήσει την 37η θέση ανάμεσα σε 123 διαγωνιζόμενους.

Στην κατηγορία Novice (Πρωτοεμφανιζόμενων Συμμετεχόντων) η Ομάδα των μαθητριών της α΄ Γυμνασίου Εριάννας Παπαγιαννάκη και Βαλέριας Σταυρινίδη κατέκτησε την 9η θέση, η Ομάδα των μαθητριών από τη β΄ Γυμνασίου Κατρίνας Αποστολοπούλου και Κωνσταντίνας Μπαταγκιώνη κατέλαβε την 11η θέση, στη 13η θέση κατατάχθηκε η Ομάδα των μαθητών της β΄ Γυμνασίου Λυδίας – Ευσταθίας Ζαφείρη και Παναγιώτη Ζαφείρη, τη 15η θέση κατέκτησε η Ομάδα των μαθητριών από τη β΄ Γυμνασίου Ζένιας Ιωαννίδη και Μάρσιας Παπαδοπούλου και στη 17η θέση κατατάχθηκε η Ομάδα των μαθητών της β΄ Γυμνασίου Φίλιππου Βαθιώτη – Μπουτζούνη και Στυλιανού Κατρίνη.

Την προετοιμασία των μαθητών και των μαθητριών ανέλαβαν οι Προπονητές Debate κυρία Μαριλένα Χατζηκώστα και κύριος Μωυσής Ταραμπουλούς, υπό την επίβλεψη της Forensics Head Coach και καθηγήτριας κυρίας Δάφνης Ρεμούνδου.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις αξιέπαινες συμμετοχές τους!


Return to top of page