Skip links

Εύφημος Μνεία και υψηλές κατατάξεις των μαθητών της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στους Αγώνες Ελληνικής Ρητορικής

Με εξαιρετική επιτυχία συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στους Η΄ Αγώνες Λόγου Ελληνικής Ρητορικής που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Λάρισας από τις 9 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2024. Στους Αγώνες συμμετείχαν μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων από όλη την Ελλάδα και διαγωνίστηκαν σε αγωνίσματα Διττών Λόγων, Προτρεπτικού Λόγου, Αυθόρμητου Λόγου και Εκφραστικής Ανάγνωσης.

Από το Γυμνάσιο η μαθήτρια Κωνσταντίνα Μπαταγκιώνη κατατάχθηκε στην 8η θέση στην Εκφραστική Ανάγνωση και αντίστοιχα την 8η θέση κατέλαβε η Ομάδα Γυμνασίου στους Διττούς Λόγους με τις μαθήτριες Αλεξάνδρα Αντωνάκου, Ζωή Καραμπέτσου και Κωνσταντίνα Μπαταγκιώνη.

Από το Λύκειο οι μαθήτριες Ελένη Μάγκου και Ρεβέκκα Μπάλλιου διαγωνίστηκαν στον Τελικό στο αγώνισμα της Εκφραστικής Ανάγνωσης, ενώ η μαθήτρια Χ.Ρ. κατέκτησε την 7η θέση στο ίδιο αγώνισμα. Η μαθήτρια Ελένη Μάγκου διαγωνίστηκε και στον Τελικό Γύρο του Αυθόρμητου Λόγου.

Στο αγώνισμα του Προτρεπτικού Λόγου απονεμήθηκε Εύφημος Μνεία στη μαθήτρια Άννα Λούσιου για τη συμμετοχή της, κατακτώντας την 6η θέση, ενώ η μαθήτρια Ρεβέκκα Μπάλλιου στο αντίστοιχο αγώνισμα κατέκτησε τη 10η θέση.

Η Ομάδα Διττών Λόγων με τις μαθήτριες Ραφαέλα Καραμπέτσου, Αναστασία Καραχάλιου και Άννα Λούσιου κατέκτησε την 9η θέση.

Οι μαθητές που συμμετείχαν στους Αγώνες ήταν οι:

Από το Γυμνάσιο:

Γ.Α. : Αυθόρμητος Λόγος

Ζωή Καραμπέτσου: Διττοί Λόγοι, Προτρεπτικός Λόγος

 Κωνσταντίνα Μπαταγκιώνη: Διττοί Λόγοι, Προτρεπτικός Λόγος, Εκφραστική Ανάγνωση

Αλεξάνδρα Αντωνάκου: Διττοί Λόγοι

Από το Λύκειο:

Ραφαέλα Καραμπέτσου: Διττοί Λόγοι

Αναστασία Καραχάλιου: Διττοί Λόγοι

Άννα Λούσιου: Διττοί Λόγοι, Προτρεπτικός Λόγος

Ελένη Μάγκου: Διττοί Λόγοι, Προτρεπτικός Λόγος, Εκφραστική Ανάγνωση

Ρεβέκκα Μπάλλιου: Διττοί Λόγοι, Προτρεπτικός Λόγος, Εκφραστική Ανάγνωση

Ιφιγένεια Μικέ: Διττοί Λόγοι

Χ. Ρ.: Διττοί Λόγοι, Προτρεπτικός Λόγος

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, τις διακρίσεις τους και τις εξαίρετες παρουσίες τους καθώς και στις καθηγήτριες Φιλόλογους κυρία Δέσποινα Διαθεσοπούλου, κυρία Μαριτίνα Καλού και κυρία Έλλη Τσενέ που ανέλαβαν τις προπονήσεις τους.


Return to top of page