Skip links

Εξαιρετικές επιτυχίες των Μαθητικών Ομάδων του Σχολείου μας στον Τελικό του Διαγωνισμού Young Business Talents

Με εξαιρετική επιτυχία συμμετείχαν οι δυο Μαθητικές Ομάδες από το Λύκειο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στον Τελικό του Διαγωνισμού Young Business Talents που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η Μαθητική Ομάδα ‘’SUNRISE’’ με μέλη τους μαθητές και τη μαθήτρια από τη Β΄ Λυκείου Νικόλαο Ζύμνη, Σπύρο Οικονομόπουλο, Θοδωρή Μπεσίρη, Κατερίνα Χαλμπέ κατατάχθηκε μέσα στις 15 πρώτες Ομάδες του Διαγωνισμού – ανάμεσα στις 664 Ομάδες που συμμετείχαν –  και τους απονεμήθηκε το ποσό των 100 € ως έπαθλο για τη διάκρισή τους. Αντίστοιχα το ποσό των 100 € απονεμήθηκε στην υπεύθυνη καθηγήτρια Οικονομικών κυρία Πηγή Λιαγκρή. Η Μαθητική Ομάδα για τρία συνεχόμενα έτη βρισκόταν στην 1η θέση στην προσομοίωση που παρουσίαζε κατά τη διάρκεια του Τελικού.

Η Μαθητική Ομάδα ’MOONLIGHT’’ με τους μαθητές από την Α΄ Λυκείου Συμεών Βελεχέρη, Γιώργο Βασιλακάκη, Χριστόφορο Σουρβίνο, Παναγιώτη Πετρίδη κατατάχθηκε μέσα στις πρώτες 30 Ομάδες, σε σύνολο 664 Ομάδων που διαγωνίζονταν. Επί τρία συνεχόμενη έτη η Μαθητική Ομάδα βρισκόταν στη 2η θέση στην προσομοίωση που παρουσίαζε κατά τη διάρκεια του Τελικού.

Στον Τελικό του Διαγωνισμού προκρίθηκαν οι ομάδες που πέτυχαν υψηλά ποσοστά κερδοφορίας και έλαβαν τις καλύτερες επιχειρηματικές αποφάσεις. Οι διαγωνιζόμενοι κατέθεσαν αποφάσεις και επιχειρηματικά σχέδια για τρία χρόνια και ενημερώνονταν  για τα αποτελέσματα και την κερδοφορία της επιχείρησής τους μέχρι τη λήξη του Διαγωνισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περσινή χρονιά η Μαθητική Ομάδα της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης κατέκτησε την 1η θέση αποσπώντας τιμητικές πλακέτες και χρηματικά έπαθλα σε μαθητές και σε καθηγητές.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές του Σχολείου μας για τη συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους στον Διαγωνισμό καθώς και στην καθηγήτρια Οικονομικών κυρία Πηγή Λιαγκρή και τον συνεργάτη και Απόφοιτο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης κύριο Βασίλη Κάκαρη που συντέλεσαν στις επιτυχίες των παιδιών!


Return to top of page