Skip links

Μεγάλη διάκριση για την Ομάδα Διττών Λόγων του Λυκείου στους Αγώνες Ρητορικής Τέχνης

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχαν μαθήτριες από το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στους Πανελλήνιους Αγώνες Ρητορικής Τέχνης, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου 2024 και διοργανώθηκαν από το ‘’Pierce’’. Στους αγώνες συμμετείχαν μαθητές  55 Γυμνασίων και Λυκείων από όλη την Ελλάδα. Τα αγωνίσματα στα οποία διαγωνίστηκαν  οι μαθητές ήταν: Διττοί Λόγοι, Προτρεπτικός Λόγος, και Εκφραστική Ανάγνωση.

Στο Λύκειο  η Ομάδα Διττών Λόγων που αποτελούνταν  από τις μαθήτριες Καραμπέτσου Ραφαέλα, Καραχάλιου Αναστασία, Λούσιου Άννα, Μικέ Ιφιγένεια και Μπάλλιου  Ρεβέκκα έφτασε στον Ημιτελικό γύρο σημειώνοντας τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.  

Στο αγώνισμα του Προτρεπτικού Λόγου Λυκείου  η μαθήτρια Μπάλλιου Ρεβέκκα διαγωνίστηκε στον Τελικό γύρο και απέσπασε Τιμητική Διάκριση.

Στο Γυμνάσιο  η Ομάδα Διττών Λόγων που αποτελούνταν από τις μαθήτριες Αθανασίου Μαρίλια, Αποστολοπούλου Κωνσταντίνα,  Καραμπέτσου Ζωή και Μπαταγκιώνη Κωνσταντίνα είχε πολύ καλή  παρουσία και απέσπασε υψηλή βαθμολογία και εξαιρετικές κριτικές. Οι μαθήτριες Καραμπέτσου Ζωή και Μπαταγκιώνη Κωνσταντίνα κατετάγησαν σε υψηλές θέσεις στα ατομικά αγωνίσματα του Προτρεπτικού Λόγου και της Εκφραστικής Ανάγνωσης αντίστοιχα.

Τις μαθήτριες μας προπόνησαν οι καθηγήτριες φιλόλογοι  Δέσποινα Διαθεσοπούλου, Μαριτίνα Καλού και Έλλη Τσενέ, οι οποίες μαζί με την κυρία Ισιδώρα Φίλη συμμετείχαν  στη διοργάνωση ως κριτές.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και τις καθηγήτριές τους.

Return to top of page