Skip links

Τον ταχύτερο χρόνο πέτυχε η ομάδα μας της F1

Τον ταχύτερο χρόνο ανάμεσα σε 6 ομάδες πραγματοποιήσαμε στον προκριματικό γύρο του διαγωνισμού της Formula 1 in Schools, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαρτίου 2017 στο The Mall. Η επιτυχία μας αυτή οφείλεται στην πολύ καλή προετοιμασία της ομάδας, στην πολύ καλή αεροδυναμική που είχε το αμαξίδιό μας και στους γρήγορους χρόνους εκκίνησης των οχημάτων.

Τα αποτελέσματα του προκριματικού γύρου θα ανακοινωθούν στις 2 Απριλίου 2017 και η ομάδα μας έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες για πρόκριση στην τελική φάση του διαγωνισμού. Στον τελικό θα καταλήξουν δέκα ομάδες από τις οποίες οι τρεις καλύτερες ομάδες θα προκριθούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Κουάλα Λουμπούρ στην Μαλαισία.

Οι μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό είναι ο Σπύρος Βουλουμάνος, Γιάννης Φλωράς, Βασίλης Παπαγγελόπουλος, Γιώργος Κασσαβέτης, Αθηνά Πανταζή, Σταύρος Τζίκας, Αναστάσιος Ζουρδούμης και Γιάννης Τιμοθεάτος, όλοι μαθητές της Β Λυκείου που ανήκουν στον όμιλο της Formula 1.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας και στον Γιάννη Τούντα, καθηγητή Τεχνολογίας, τον Δημήτρη Μωραiτη, καθηγητή Πληροφορικής και τον απόφοιτο του Σχολείου μας Στέλιο Αγορόπουλο που προετοίμασαν την ομάδα μας για το διαγωνισμό.

Return to top of page