Skip links

Τέσσερα χρυσά, δύο αργυρά και δύο χάλκινα μετάλλια στο 28ο Σχολικό Ατομικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα

Μεγάλες διακρίσεις για άλλη μια χρονιά σημείωσε το Σχολείο μας στο 28ο Σχολικό Ατομικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα 2016 που διεξήχθη στην Ελληνογερμανική Αγωγή το Σάββατο 2 Απριλίου 2016.

Ο διαγωνισμός, στον οποίο συμμετείχαν όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Ανατολικής Αττικής, έχει τρεις φάσεις στις οποίες οι μαθητές συμμετέχουν σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, στο ατομικό χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι μαθητές Γιάννης Ζαγορίσιος (Νηπιαγωγείο), Στυλιανή Λυμπέρη (Νηπιαγωγείο – ως το πρώτο κορίτσι), Στέφανος Κούμενος (Γ΄ Δημοτικού) και Κωνσταντίνος Κούρτας (α΄ Γυμνασίου), αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι μαθητές Στυλιανή Λυμπέρη (Νηπιαγωγείο) και Διονύσης Κανέλλης (Ε΄ Δημοτικού) και χάλκινο μετάλλιο η Μαρία Θεοτοκάτου (Νηπιαγωγείο) και ο Θοδωρής Μπαρτσώτας (Β΄ Δημοτικού). Οι παραπάνω μαθητές προκρίθηκαν στην επόμενη φάση που θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Απριλίου στην Ελληνογερμανική Σχολή.

Στο ομαδικό, οι ομάδες της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης κατέκτησαν την 5η και την 7η θέση ανάμεσα στις 34 που αγωνίστηκαν συνολικά και προκρίθηκαν έτσι στην επόμενη φάση.

Προπονητές των μαθητών ήταν οι κύριοι Γιώργος Δέτσης, Κωνσταντίνος Σουλτάτης και Γεώργιος Πατριαρχέας.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και καλή συνέχεια στην επόμενη φάση του διαγωνισμού!


Return to top of page