Skip links

Στην τελική φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής κι υποψήφια για ειδικό βραβείο η ομάδα μας Δημοτικού

Στην Τελική Φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής έφτασε η ομάδα Δημοτικού του Σχολείου μας ανάμεσα στις 80 που είχαν προκριθεί, διεκδικώντας, μάλιστα, το βραβείο καλύτερης μακέτας. Συνολικά στον διαγωνισμό συμμετείχαν 260 ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Ο Τελικός διεξήχθη στις 18 Μαρτίου 2017 στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Την ομάδα μας με το όνομα «Sphairo» αποτελούν οι μαθητές Ανυφαντής Γιώργος (Ε4), Αρτόπουλος Νικόλαος (Ε4), Βαλλιανάτος Γεράσιμος (Ε1), Ζηκούλης Ορέστης (ΣΤ2), Ιωάννου Γιάννης (Ε1) και Κεσεντές Οδυσσέας (Δ2) με προπονητές την κα Σίσσυ Σπανοπούλου και τον κ. Δημήτρη Μωραΐτη.

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός διεξάγεται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας του οργανισμού της WRO Hellas να διαδώσει τη νέα εκπαιδευτική μέθοδο STEM (Science – Technology – Engineering – Mathematics) και παράλληλα όλο και περισσότεροι εκπαιδευτικοί να οικειοποιούνται και να εφαρμόζουν καλές διδακτικές πρακτικές της στην καθημερινή τους διδασκαλία και γενικότερα στην Εκπαίδευση.

Όλοι εμείς, οι καθηγητές Νέων Τεχνολογιών, που σταθήκαμε πιο κοντά στα παιδιά μας, οι δάσκαλοι τους και οι Διευθυντές του Σχολείου, συγχαίρουμε την ομάδα “Minders Jr” για την προσπάθεια και την επιτυχία της στον Τελικό του Διαγωνισμού.


 

Return to top of page