Skip links

Summer Camp 2019

Καλοκαίρι!

Μια περίοδος χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς για τους μαθητές που είναι σημαντικό να συνδυάζεται με δημιουργικότητα, γνώση και νέες εμπειρίες.

Η Εκπαιδευτική Αναγέννηση έχει σχεδιάσει καλοκαιρινά εκπαιδευτικά προγράμματα, που το καθένα απευθύνεται σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και έχει ως στόχο να καλύψει τις ανάγκες κάθε ηλικίας.

Kids Summer Camp

Το Πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για μαθητές που τέλειωσαν το Προνηπιαγωγείο και το Νηπιαγωγείο και περιλαμβάνει :

Sports: Mini Tennis, Ποδόσφαιρο, Μπαλέτο, Κολύμβηση και παιχνίδια στο Κολυμβητήριο του Σχολείου μας

Μουσικοκινητικά παιχνίδια – Χορός: Απελευθερώνουμε την έκφρασή μας, αναπτύσσουμε τη δημιουργικότητά μας και επικοινωνούμε με την παγκόσμια γλώσσα του χορού.

Ποδηλασία: Το αγαπημένο παιχνίδι του παιδιού που χαρίζει την αίσθηση της αυτονομίας και της ελευθερίας.

Ρομποτική: Οι μαθητές παίζουν με το διαδεδομένο προγραμματιζόμενο παιχνίδι, το Bee-Bot, το οποίο βασίζεται στις αρχές της γλώσσας προγραμματισμού Logo, εξοικειώνονται με τα σχήματα, τα χρώματα και τα γράμματα και αναπτύσσουν την ικανότητα προσανατολισμού και λογικής ακολουθίας.

Θεατρικό παιχνίδι: Στόχος είναι η ενεργοποίηση της φαντασίας του παιδιού, η παρατήρηση, η συγκέντρωση, ο εμπλουτισμός του λεξιλογίου, αλλά πάνω απ’ όλα η έκφραση συναισθημάτων

Αγγλικά: Μέσα από παιχνίδια και τραγούδια εξοικειωνόμαστε με τα Αγγλικά και αποκτάμε νέες γνώσεις.

Μπάνιο στη θάλασσα: Εκδρομή στη θάλασσα για μπάνιο (1 φορά την εβδομάδα)

 

 

 

 

 

 

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές τόσο του Σχολείου μας όσο και των άλλων σχολείων.

 

 

 

 

 

Junior Summer Camp:

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες των μαθητών όλων των τάξεων του Δημοτικού και περιλαμβάνει:

Α. Εκδρομές εκτός Σχολείου σε βουνό και θάλασσα (4 φορές την εβδομάδα):

 • Adventure park:Δραστηριότητες αναψυχής σε ένα καταπράσινο πάρκο στην Μαλακάσα, για άμεση επαφή με τη φύση με έμφαση τόσο στην περιβαλλοντική εκπαίδευση όσο και στην ψυχαγωγία (για μαθητές Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού).
 • Mountain bike:Το αγαπημένο παιχνίδι του παιδιού που χαρίζει την αίσθηση της αυτονομίας και της ελευθερίας (για μαθητές Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού).
 • Ποδηλασία:Εξοικείωση και διασκέδαση με το ποδήλατο (για μαθητές Α’ και Β’ Δημοτικού).
 • Πεζοπορία στο βουνό:Εξερεύνηση, μέσα από την πεζοπορία σε δασικά μονοπάτια, με πικ νικ και ομαδικά παιχνίδια.
 • Ιππασία:Εξοικείωση με τα άλογα κι εκπαίδευση σε βασικές ικανότητες του αθλήματος της ιππασίας
 • Τοίχος αναρρίχησης:Μαθαίνουμε να διαχειριζόμαστε τον φόβο και αποκτούμε αυτοπεποίθηση.
 • Μπάνιο στη θάλασσα:Εκδρομή στη θάλασσα για μπάνιο σε οργανωμένες παραλίες.

Οι μαθητές από τη Γ’ έως και τη ΣΤ’ Δημοτικού θα έχουν τη δυνατότητα να απασχολούνται με αθλητικές δραστηριότητες όπως Beach Football, Beach Tennis και Aqua Aerobic.

Β. Συστηματική εκπαίδευση σε εξειδικευμένα  προγράμματα εντός του Σχολείου. Οι μαθητές επιλέγουν τρία προγράμματα από τα παρακάτω:

 • Basketball
 • Ποδόσφαιρο
 • Τένις
 • Χορός
 • Μπαλέτο
 • Πινγκ πονγκ
 • Κολύμβηση
 • Ρομποτική: Θα κάνουμε τα πρώτα βήματα στον κόσμο του προγραμματισμού και θα δούμε τις εντολές μας να εφαρμόζονται σε πραγματικές κατασκευές.
 • Πληροφορική: Οι μαθητές εκπαιδεύονται σε βασικές αρχές προγραμμάτων Πληροφορικής και εξοικειώνονται με τη χρήση του Η/Υ.
 • Debate στα Αγγλικά: Βελτίωση της ικανότητας των μαθητών στον δημόσιο λόγο – διάλογο (εκφορά λόγου, ορθοφωνία, ύφος και τόνος φωνής, ροή του λόγου) με έναν δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο ώστε να μαθαίνουν στην Αγγλική γλώσσα!
 • Ελληνική Ρητορική: Βελτίωση της ικανότητας των μαθητών στον δημόσιο λόγο – διάλογο (εκφορά λόγου, ορθοφωνία, ύφος και τόνος φωνής, ροή του λόγου) και εξάσκηση στην Ελληνική γλώσσα με τρόπο δημιουργικό και διασκεδαστικό!

 

 

 

 

 

 

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές τόσο του Σχολείου μας όσο και των άλλων σχολείων.

 

 

 

 

 

Sailing Camp:

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Γ΄, Δ’, Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού και α’, β’, γ’ Γυμνασίου, που θέλουν να εκπαιδευτούν εντατικά στο άθλημα της Ιστιοπλοΐας, Surfing και Canoe.

Οι μαθητές εκπαιδεύονται σε βασικές ικανότητες ενός αθλήματος που συναρπάζει τα παιδιά και αναπτύσσουν πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε Σχολή Ιστιοπλοΐας .

 

 

 

 

 

 

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές τόσο του Σχολείου μας όσο και των άλλων σχολείων.

 

 

 

 

 

Μεταφορά :  Οι μαθητές που επιλέγουν τη μεταφορά με σχολικά λεωφορεία επιβιβάζονται στα σύγχρονα ιδιόκτητα σχολικά λεωφορεία της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης που πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας. Οι μαθητές παραλαμβάνονται ακριβώς έξω από την κατοικία τους και όχι μαζικά από σημεία συνάντησης. Σε κάθε λεωφορείο υπάρχει συνοδός καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Δήλωση Συμμετοχής για μαθητές που φοιτούν στο Σχολείο μας

Δήλωση Συμμετοχής για μαθητές που φοιτούν σε άλλα σχολεία


Print
Return to top of page