Skip links

Χάλκινο μετάλλιο στους Αγώνες Κολύμβησης Α.Σ.Ι.Σ. που διοργάνωσε η Εκπαιδευτική Αναγέννηση

Την 3η θέση κατέκτησε ο μαθητής της Ε΄ Δημοτικού του Σχολείου μας Αναστάσιος Μήτσης, στο αγώνισμα των 25 μ. ελευθέρου αγοριών, στους Αγώνες Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των Αθλητικών Συναντήσεων Ιδιωτικών Σχολείων που διοργάνωσε με επιτυχία για άλλη μια φορά η Εκπαιδευτική Αναγέννηση.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στο Κολυμβητήριο «Νίκος Πέρκιζας» στο Χαλάνδρι.

Πολύ καλή, επίσης, ήταν η επίδοση και των άλλων μαθητών του Σχολείου μας που έλαβαν μέρος στους αγώνες.

Συγκεκριμένα, στον τελικό των 25 μ. ελευθέρου κοριτσιών η Ελεάνα Χαλαράκη (Ε΄ Δημοτικού) κατέλαβε την 5η θέση, η Μαρία-Ελένη Νικολάου (ΣΤ΄ Δημοτικού) την 10η θέση και η Νικόλ Ηλιάδου (ΣΤ΄ Δημοτικού) τη 12η.

Στα 25 μ. ύπτιο κοριτσιών, η Ειρήνη Κούρεντα (Δ΄ Δημοτικού) κατέλαβε τη 10η θέση, η Αθηνά Βορτσέλα (Ε΄ Δημοτικού) τη 15η και η Θεοδώρα Πολιτάκου (Ε΄ Δημοτικού) τη 18η.

Στο πρόσθιο αγοριών ο Διονύσης Πρίφτης (Ε΄ Δημοτικού) κατέλαβε την 8η θέση, ενώ στα 25 μ. ελεύθερο ο Κωνσταντίνος Μήτσης (Ε΄ Δημοτικού) την 9η και ο Ιάσων Βαλιάδης (ΣΤ΄ Δημοτικού) τη 10η.

Τέλος, η ομάδα σκυταλοδρομίας 4 x25 με συμμετοχή της Ελεάνας Χαλαράκη, της Μαρίας-Ελένης Νικολάου, του Διονύση Πρίφτη και του Αναστάση Μήτση έλαβε την 5η θέση.

Τους μαθητές προπόνησαν για τις αγώνες και συνόδευσαν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Σχολείου μας, οι οποίοι και είχαν την ευθύνη για την άψογη διοργάνωση του φετινού ΑΣΙΣ.

Return to top of page