Skip links

Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τις Μαθητικές Κοινότητες της «Εκπαιδευτικής Αναγέννησης»

Με χαρούμενη διάθεση για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που πλησιάζουν, οι Μαθητικές Κοινότητες του Σχολείου μας διοργανώνουν το ετήσιο Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar.

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρες 10:30-19:30 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρες 10:30-16:30 μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες και απόφοιτοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τη Διοίκηση του Σχολείου έχοντας ως στόχο να μεταδώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων και να υλοποιήσουν ακόμα έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό!

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές και χειροτεχνίες, γευστικά εδέσματα από το ειδικά διαμορφωμένο «Γλυκοπωλείο», θεατρικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, αφηγήσεις παιδικών παραμυθιών από καταξιωμένους συγγραφείς, βιβλία για όλες τις ηλικίες, είδη δώρων, πλούσια Λαχειοφόρος Αγορά, coffee corner με ιδιαίτερα αρώματα καφέ, χορταστικές κρέπες και popcorn και μια Χριστουγεννιάτικη Ταβέρνα με ξεχωριστές γεύσεις θα είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας για ένα διήμερο γεμάτο Χριστούγεννα!

Ξεχωριστή θα είναι και η παρουσία του Συλλόγου Αποφοίτων της «Εκπαιδευτικής Αναγέννησης» που με φαντασία, δημιουργικότητα και πολύ κέφι θα υποδεχτεί το κοινό με τρία διαφορετικά θεματικά Escape Rooms για μικρούς και μεγάλους!

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρες 10:00-13:00 το Σχολείο σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων θα πραγματοποιήσουν την ετήσια Εθελοντική Αιμοδοσία με στόχο την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου Bazaar θα διατεθούν για την  αγορά Πυροσβεστικού Οχήματος με στόχο την υποστήριξη του έργου του Συλλόγου Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας  και την προστασία της ευρύτερης περιοχής της Πάρνηθας.

«Τα Χριστούγεννα είναι Εδώ» και σας περιμένουμε να τα ζήσουμε μαζί σ’ ένα διήμερο γεμάτο χαρά, φαντασία, δημιουργικότητα, αγάπη, ομαδικότητα και εθελοντισμό!


Return to top of page