Skip links

Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τις Μαθητικές Κοινότητες της «Εκπαιδευτικής Αναγέννησης» για την υποστήριξη του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού»

Μετά από δυο χρόνια που η πανδημία COVID 19 μάς εμπόδισε να ζήσουμε όλοι μαζί, γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικοί τη μαγεία των Χριστούγεννων, φέτος θα ενώσουμε ξανά τις δυνάμεις μας για έναν σκοπό!

Με χαρούμενη διάθεση για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που πλησιάζουν, οι Μαθητικές Κοινότητες με την υποστήριξη του Συλλόγου Αποφοίτων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων διοργανώνουν το ετήσιο Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar.

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρες 10:30-19:30 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρες 10:30-16:30 μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες και απόφοιτοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους έχοντας ως στόχο να μεταδώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων και να υλοποιήσουν ακόμα έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό!

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου Bazaar θα διατεθούν για την  αγορά ιατρικού εξοπλισμού που έχει προσδιοριστεί ως ανάγκη από το Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού». Η ύπαρξη του συγκεκριμένου εξοπλισμού είναι απαραίτητη για την άρτια λειτουργία του και θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες χιλιάδων παιδιών που νοσηλεύονται.

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές και χειροτεχνίες, χριστουγεννιάτικα στολίδια και γούρια, αρωματικά κεριά, είδη δώρων, βιβλία για όλες τις ηλικίες, Christmas photo corner, πλούσια Λαχειοφόρος Αγορά από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, θεατρικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, coffee corner με ιδιαίτερα αρώματα καφέ, χορταστικές κρέπες και popcorn και μια Χριστουγεννιάτικη Ταβέρνα με ξεχωριστές γεύσεις θα είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας για ένα διήμερο γεμάτο Χριστούγεννα!

Σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο χαρά, φαντασία, δημιουργικότητα, αγάπη, ομαδικότητα και εθελοντισμό, συμμετέχοντας στην ανθρώπινη και κοινωνική αλυσίδα για την προστασία των παιδιών και την προστασία της ζωής!

 

Return to top of page