Skip links

Υψηλές θέσεις για τις Μαθητικές Ομάδες της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στον 10o Επετειακό Πανελλήνιο Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & STEM

Για ακόμα μια χρονιά οι Μαθητικές Ομάδες της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης εντυπωσίασαν με τις συμμετοχές τους στον 10ο Επετειακό Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & STEM, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Μαρτίου 2024 και διοργανώθηκε από τον Οργανισμό WRO Hellas.

Η Μαθητική Ομάδα ‘’Minders Mini 1’’ με Προπονήτριες την Υποδιευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου και καθηγήτρια Πληροφορικής και Ρομποτικής κυρία Σίσσυ Σπανοπούλου και την καθηγήτρια Πληροφορικής και Ρομποτικής κυρία Έφη Αντωνοπούλου κατέκτησε την 5η θέση ανάμεσα σε 60 ομάδες που συμμετείχαν. Τα μέλη της Ομάδας είναι οι μαθήτριες και οι μαθητές του Δημοτικού: Γιώργος Βαρβουλέτος,  Μάριος Βενετσιάνος, Γιάννης Δροσόπουλος, Μαρίλια Κυρτάτου, Ευγενία Μπαϊρα, Σοφοκλής Σιδηρόπουλος.

Η Μαθητική Ομάδα ‘’Minders Mini 2’’ με Προπονήτριες τις καθηγήτριες Πληροφορικής και Ρομποτικής κυρία Κατερίνα Μπουλταδάκη και κυρία Έφη Αντωνοπούλου κατατάχθηκε στην 6η θέση ανάμεσα σε 60 ομάδες που συμμετείχαν. Τα μέλη της Ομάδας είναι οι μαθήτριες και οι μαθητές του Δημοτικού: Στάθης Αθανασάς, Μιχάλης Καμπανάρης, Κωνσταντίνος Ντότσικας, Δημήτρης Παγανός, Αρτεμισία Σκερλέτη, Ζένια Χαλαράκη.

Η Μαθητική Ομάδα του Γυμνασίου ‘’Minders Junior 1’’ με Προπονήτρια την καθηγήτρια Ρομποτικής κυρία Γιώτα Τριανταφύλλου κατέκτησε τη 15η θέση ανάμεσα σε 60 ομάδες που συμμετείχαν. Τα μέλη της Ομάδας είναι οι μαθητές: Αχιλλέας Γκερεδάκης, Δημήτρης Θεοτοκάτος, Στρατής Μιχαλόπουλος.

Η Μαθητική Ομάδα του Γυμνασίου ‘’Minders Junior 2’’ με Προπονήτρια την καθηγήτρια Ρομποτικής κυρία Γιώτα Τριανταφύλλου κατέκτησε τη 40η θέση ανάμεσα σε 60 ομάδες που συμμετείχαν. Τα μέλη της Ομάδας είναι οι μαθητές: Μανώλης Βαϊκούσης, Τάσος Σκλήρης, Αντώνης Χαλμπές.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες από το Δημοτικό και το Γυμνάσιο του Σχολείου μας για τις αξιέπαινες συμμετοχές τους καθώς και στις Προπονήτριες των Μαθητικών Ομάδων που υποστήριξαν την προετοιμασία τους στον Διαγωνισμό.


Return to top of page