Skip links

«Τρέχουμε Μαζί» στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Η σχολική κοινότητα της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης θα συμμετάσχει στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, στον Αγώνα των  5 χλμ.  που θα λάβει χώρα την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023.

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής και του ΟΠΑΝΔΑ και εκτός, από ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας, αναδεικνύει ανθρώπινες αρετές όπως αυτές της θέλησης και της ανθρώπινης ψυχής.

Το Σχολείο μας θα συμμετάσχει στη διοργάνωση με Ομάδα 30 ενηλίκων και 30 μαθητών (2011 και μεγαλύτεροι).

Η έναρξη του Αγώνα των 5 χλμ.  έχει οριστεί για τις 08:15.

Το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται ως εξής:

  • το Βασικό Ομαδικό Πακέτο για τους μαθητές δρομείς είναι δωρεάν. Το κόστος για το  t-Shirt της Ομάδας του Σχολείου ανέρχεται στο ποσό των 8€

Σύνολο: 8 €

  • το Ενισχυμένο Ομαδικό Πακέτο για τους ενήλικες δρομείς ανέρχεται στα 30 € (περιλαμβάνει και το επίσημο t-shirt της διοργάνωσης). Για όσους ενήλικες δρομείς επιθυμούν να παραλάβουν και το t-shirt της Ομάδας του Σχολείου το συνολικό ποσό είναι 38 €.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, www.athensauthenticmarathon.gr.

Δεδομένου ότι ο αριθμός συμμετεχόντων είναι συγκεκριμένος και ορίζεται από τον φορέα διοργάνωσης, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις Δηλώσεις Συμμετοχής.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση της συμμετοχής σας μέχρι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 στο Γραφείο Επικοινωνίας του Σχολείου και στον κύριο Νικόλα Τσιλιβαράκο (22950 29840, marketing@anagennisi.edu.gr )

Η εγκυρότητα της συμμετοχής πιστοποιείται μέσω της πληρωμής του αντίστοιχου ποσού για μαθητές και για ενήλικές.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία βρισκόμαστε στη διάθεσή σας.

Return to top of page