Skip links

«Τρέχουμε μαζί Ξανά» στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Το Σχολείο μας έπειτα από δυο χρόνια απουσίας από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας Covid – 19, τη φετινή χρονιά θα συμμετάσχει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, στον Αγώνα των  5 χλμ.  που θα λάβει χώρα την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022.

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής και του ΟΠΑΝΔΑ και εκτός, από ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας, αποτελεί τη γέφυρα που συνδέει την ιστορία με τις ανθρώπινες αρετές όπως αυτές της θέλησης και της ανθρώπινης ψυχής.

Το Σχολείο μας θα συμμετάσχει στη διοργάνωση με Ομάδα 25 ενηλίκων (2010 και μεγαλύτεροι) και 35 μαθητών (2010 και μεγαλύτεροι).

Η έναρξη του Αγώνα των 5 χλμ.  έχει οριστεί για τις 08:15.

Το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται ως εξής:

  • το Βασικό Ομαδικό Πακέτο για τους μαθητές δρομείς είναι δωρεάν. Το κόστος για το  t-Shirt της Ομάδας του Σχολείου ανέρχεται στο ποσό των 6€

Σύνολο: 6 €

  • το Ενισχυμένο Ομαδικό Πακέτο για τους ενήλικες δρομείς ανέρχεται στα 25 € (περιλαμβάνει και το επίσημο t-shirt της διοργάνωσης), συν 6€ το t-Shirt της Ομάδας του Σχολείου

Σύνολο 31 €

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, www.athensauthenticmarathon.gr.

Δεδομένου ότι ο αριθμός συμμετεχόντων είναι συγκεκριμένος και ορίζεται από τον φορέα διοργάνωσης, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις Δηλώσεις Συμμετοχής.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση της συμμετοχής σας μέχρι την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 στο Γραφείο Επικοινωνίας του Σχολείου, στον κύριο Νικόλα Τσιλιβαράκο (1ος όροφος κτήριο Δημοτικού, 22950 29840, marketing@anagennisi.edu.gr )

Η εγκυρότητα της συμμετοχής πιστοποιείται μέσω της πληρωμής του αντίστοιχου ποσού για μαθητές και για ενήλικες.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία βρισκόμαστε στη διάθεσή σας.

Return to top of page