Skip links

Το «Kids Save Lives» στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση

Το Εθνικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μαθητών Σχολικής Ηλικίας και Εκπαιδευτικών στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση θα φιλοξενήσει το Λύκειο του Σχολείου μας.

Μαθητές από την Α’ και Β’ Λυκείου με τη συμμετοχή καθηγητών μας θα εκπαιδευτούν την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2019 και ώρες 09:00 – 13:00, στο Θέατρο του Σχολείου, στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΄΄ Kids Save Lives ΄΄, που λειτουργεί Υπό την Έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Η εκπαίδευση των μαθητών και των εκπαιδευτικών θα πραγματοποιηθεί από ειδικό νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας.

Κύριοι στόχοι του Εκπαιδευτικού Προγράμματος είναι η διάδοση των απινιδωτών (AEDs)  σε Σχολεία και δημόσιους χώρους και η εκπαίδευση μαθητών της σχολικής ηλικίας στην αναζωογόνηση.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Kids Save Lives» διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Σχολείο μας και η σχολική κοινότητα της «Εκπαιδευτικής Αναγέννησης» γίνεται αρωγός για τη διάδοση του μηνύματος ότι τα παιδιά μπορούν να σώζουν ζωές με την κατάλληλη εκπαίδευση!


Return to top of page