Skip links

Το PFA Athens Debate Summer Camp στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση

Στις εγκαταστάσεις της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης θα φιλοξενηθεί τη φετινή χρονιά το PFA Athens Debate Summer Camp που διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση για την προώθηση της Ρητορικής Τέχνης στην αγγλική γλώσσα στην Ελλάδα (Panhellenic Forensics  Association).

Το  PFA Athens Debate Summer Camp θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 25 Ιουνίου 2019.

Στο Πρόγραμμα έχουν τη δυνατότητα εγγραφής μαθητές και μαθήτριες τόσο από ιδιωτικά όσο και από δημόσια σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ηλικίας 13 έως και 18 ετών.

Τις τρεις μέρες του Προγράμματος οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιήσουν εργαστήρια και πρακτική άσκηση ενώ την τέταρτη μέρα θα διεξαχθεί Τουρνουά Debate.

Η εκπαίδευση των μαθητών και των μαθητριών θα υλοποιηθεί από Προπονητές με υψηλή εξειδίκευση στο αντικείμενό τους.

Η Εκπαιδευτική Αναγέννηση ως μέλος του Συνδέσμου λαμβάνει μέρος σε όλα τα Τουρνουά Debate στην αγγλική γλώσσα που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Επιπλέον μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου μας συμμετέχουν σε ετήσια βάση στο Πανελλήνιο Τουρνουά Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας Έντεχνου Ρητορικού Λόγου στην αγγλική γλώσσα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το PFA Athens Debate Summer Camp παρακαλούμε ακολουθείστε το παρακάτω link: www.pfa.gr .

Για εγγραφές στο PFA Athens Debate Summer Camp παρακαλούμε ακολουθείστε το παρακάτω link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTLpZheVN3CD3ErNSDHbWW4vrm_Ej57K_XRnWuvVwDWIdylQ/viewform

Return to top of page