Skip links

Το Σχολείο μας δίπλα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Αλληλέγγυα και ευαισθητοποιημένη η εκπαιδευτική κοινότητα του Σχολείου μας υποστήριξε ενεργά τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πανελλαδικό του κάλεσμα για ενίσχυση των δομών του.

Μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και διοικητικό προσωπικό πρόσφεραν τρόφιμα και άλλα χρηστικά είδη με στόχο να καλύψουν τις ανάγκες τόσο των παιδιών και των οικογενειών που λαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας όσο και των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου.

Η συμμετοχή όλων τόσο την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου όσο και την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 που πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση των ειδών, ήταν συγκινητική και ανέδειξε για άλλη μια φορά το μέγεθος της κοινωνικής ευαισθησίας και την ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά.

Από την Εκπαιδευτική Αναγέννηση ξεκίνησαν με αγάπη και πολλές ευχές για το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στο Μαρούσι, τρία σχολικά λεωφορεία γεμάτα με συσκευασμένα είδη τροφίμων, είδη βρεφικής και προσωπικής φροντίδας, είδη υγιεινής και είδη οικιακής χρήσης.

Συγχαρητήρια σε όλους για την ενεργή συμμετοχή τους!

Κάθε χρόνο, κάνουμε τα Χριστούγεννα πιο όμορφα με τη δική σας βοήθεια!


Return to top of page