Skip links

Συνάντηση των Μαθητικών Ομάδων ‘’Therapy Time’’ και ‘’Community Builders’’ με τη Διευθύντρια Τομέα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του ΣΕΒ κυρία Ντόρα Οικονόμου

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2023 οι μαθητές και οι μαθήτριες από το Λύκειο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης και μέλη των Μαθητικών Ομάδων ‘’Therapy Time’’ και ‘’Community Builders’’ υποδέχτηκαν την κυρία Ντόρα Οικονόμου, Διευθύντρια Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του ΣΕΒ. Η συνάντηση με την κα Ν. Οικονόμου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμμετοχής των Μαθητικών Ομάδων του Σχολείου μας στον Διαγωνισμό Junior Achievement Greece.

Η κα Οικονόμου με πλούσια επαγγελματική διαδρομή στον χώρο των επιχειρήσεων και πιο συγκεκριμένα στο πεδίο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού έχει οριστεί ως Μέντορας των Μαθητικών Ομάδων της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης. Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας έχοντας την υποστήριξη των εκπαιδευτικών τους κυρίας Πηγής Λιαγκρή και κύριου Νάσου Δουρίδα, παρουσίασαν τις ιδέες τους και το σκεπτικό τους πίσω από τις Εικονικές Επιχειρήσεις που έχουν δημιουργήσει, οι οποίες συνδυάζουν την τεχνολογία, την καινοτομία και το κοινωνικό αποτύπωμα για θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας, του εθελοντισμού, του περιβάλλοντος και της υποστήριξης των τοπικών κοινωνιών για ένα καλύτερο μέλλον.

Η κα Οικονόμου συνεχάρη τα παιδιά για την ευαισθητοποίησή τους και την ομαδικότητά τους, συζήτησε μαζί τους για τους τρόπους και τις μεθόδους που μπορούν να ακολουθήσουν για να βελτιστοποιήσουν τη συμμετοχή τους στο πλαίσιο του Διαγωνισμού και απάντησε στους προβληματισμούς και στα ερωτήματά τους.


Return to top of page