Skip links

Συνάντηση της ομάδας F1 in Schools με τον δημοσιογράφο Τάκη Πουρναράκη

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Σχολείου μας στο Διαγωνισμό F1 in Schools, την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016, η ομάδα μας συναντήθηκε με το γνωστό δημοσιογράφο και μηχανολόγο μηχανικό κύριο Τάκη Πουρναράκη, τον άνθρωπο που τα τελευταία χρόνια έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεταδόσεις των γκραντ πρι. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Ασφαλούς & Οικονομικής Οδήγησης «DRIVEN» του δημοσιογράφου και οδηγού αγωνιστικών αυτοκινήτων κύριου Νίκου Τσάδαρη.

Με την καθοριστική συμβολή του κυρίου Πουρναράκη και του κύριου Τσάδαρη, οι μαθητές μας απεκόμισαν σημαντικές γνώσεις πάνω σε θέματα αεροδυναμικής, σχεδίασης και κατασκευής ενός F1 μοντέλου, αλλά και συμβουλές για το πώς να προσεγγίσουν χορηγούς και να προωθήσουν διαφημιστικά την ομάδα τους.

Η τεράστια εμπειρία των ομιλητών αλλά και οι γνώσεις τους ως μηχανολόγος μηχανικός και οδηγός αυτοκινήτων αντίστοιχα βοήθησαν τα παιδιά να γνωρίσουν τα μυστικά της F1 καθώς και της διοργάνωσης του διαγωνισμού F1  in Schools. Οι πολλές και στοχευμένες ερωτήσεις των μαθητών μας έδειξαν την δουλειά που έχουν κάνει έως τώρα και τον ζήλο τους να βελτιωθούν στην συνέχεια.

Στο τέλος της συνάντησης οι μαθητές, αφού έλαβαν βεβαιώσεις παρακολούθησης για το σεμινάριο και αναμνηστικά καπέλα, ευχαρίστησαν τον κύριο Πουρναράκη και τον κύριο Τσάδαρη για την φιλοξενία και τις γνώσεις που τους προσέφεραν.

Return to top of page