Skip links

Συνάντηση με τον Συγγραφέα Γιώργο Μπουμπούση

Την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τον Συγγραφέα παιδικών βιβλίων Γιώργο Μπουμπούση, θα έχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου μας από την Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού.

Η συνάντηση με τον καταξιωμένο Συγγραφέα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρόσφατης ανάγνωσης του βιβλίου του «Πιο πολύ και από…βιντεοπαιχνίδι», το οποίο μετέδωσε ιδιαίτερα σημαντικά ερεθίσματα στους μαθητές μας αναφορικά με την αξία της ενασχόλησης με συνήθειες της πραγματικής ζωής και τη σπουδαιότητα της ουσιαστικής ανθρώπινης επικοινωνίας.

Οι μαθητές μας θα συναντήσουν τον κύριο Γ. Μπουμπούση την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 στο Θέατρο του Σχολείου μας (10:10-11:35 συνάντηση με μαθητές της Δ’ Δημοτικού & 12:00-13:10 συνάντηση με μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού).

* Ο Γιώργος Μπουμπούσης γεννήθηκε στο Κιάτο. Είναι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και απόφοιτος του Προγράμματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης έχει αποφοιτήσει από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σχολικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.


Return to top of page