Skip links

ΣυμμεΤρέχουμε στο 15ο GREECE RACE for the CURE

ΜΑΖΙ πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού

Η σχολική κοινότητα της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης θα δώσει δυναμικά το «παρών» της στο 15ο GREECE RACE for the CURE, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Οι συμμετέχοντες δρομείς της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη διοργάνωση ενάντια στον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη και να υποστηρίξουν ενεργά τη διάδοση του μηνύματος για την πρόληψη, τη θεραπεία και την αλληλοβοήθεια.

Οποιοσδήποτε το επιθυμεί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στην Ομάδα Δρομέων του Σχολείου μας και να λάβει το συλλεκτικό μπλουζάκι και το chip χρονομέτρησης  επιλέγοντας να τρέξει στα 5 χιλιόμετρα με κόστος 10€.

Εναλλακτικά μπορεί να λάβει το συλλεκτικό μπλουζάκι επιλέγοντας είτε να περπατήσει στα 2 χιλιόμετρα με κόστος 8€ είτε να λάβει μέρος digital από οποιοδήποτε σημείο επιθυμεί με κόστος 8€.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής πραγματοποιούνται μέχρι και την Τετάρτη 20/09/23, στο Γραφείο Επικοινωνίας και ώρες 09:00-17:-00.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.greecerace.gr .

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Return to top of page