Skip links

Συμμετοχή μαθητριών μας στο 16ο Φεστιβάλ «Γυμναστική για Όλους»

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μαθήτριες της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης που παρακολουθούν τη δραστηριότητα του Μοντέρνου Χορού έλαβαν μέρος στο 16ο Φεστιβάλ «Γυμναστική για Όλους» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου «Δαΐς» των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

Οι χορογραφίες που πραγματοποιήθηκαν και παρουσιάστηκαν στο κοινό είχαν έντονο συνδυασμό στοιχείων του χορού, της ακροβατικής και της ρυθμικής. 

Το θέμα του χορευτικού των μαθητριών του Δημοτικού ήταν: «Φθινόπωρο : Ο χορός και η κίνηση είναι σαν ένα φύλλο φθινοπωρινό, που, όταν το φυσάει ο άνεμος, εκείνο χορεύει».

Το θέμα του χορευτικού των μαθητριών Γυμνασίου και Λυκείου ήταν: «Οι χτύποι της καρδιάς στην πόλη: Άγχος, αγωνία, πολυκοσμία, συνωστισμός, ταχύτητα… κάποιες από τις λέξεις που χαρακτηρίζουν την καθημερινότητα των ανθρώπων στις μέρες μας. Με την χορογραφία αυτή αποτυπώνουμε τα συναισθήματα και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι σημερινοί κάτοικοι των πόλεων. Όλοι μαζί και ο καθένας μόνος του…».

Οι μαθήτριες του Σχολείου μας απόλαυσαν τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ και βιώσαν μια μοναδική εμπειρία μαζί με άλλους μαθητές από άλλα ιδιωτικά σχολεία της Αττικής.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν οι μαθήτριες από τη βαθμίδα του Δημοτικού: Γκούμα-Νικάνδρου Ηλιάνα, Καστρινάκη Ευθυμία, Παλάσκα Ουρανία, Σιφναίου Λυδία, Γιαλαντζή Αθηνά, Φλέρη Ρωμαλέα, Λοβέρδου Ευφροσύνη, Οικονόμου Ευσταθία-Κοραλία, Αρβανίτη Φωτεινή-Μαρία, Καθάριου Σοφία, Κουρεντζή Λεμονιά-Ιωάννα, Μικέ Ιφιγένεια, Σοφιανοπούλου Ελένη,  Στάμου Ανδριάνα, Συμεωνίδου Φοίβη-Μαρία, Τσιουμπρή Άννα, (E΄ Δημοτικού)

Γεωργίου Μαρία, Λίτινα Μαρία-Ευαγγελίνα, Πάνου Αναστασία, Κολιμάτση Βασιλική, Κωνσταντινίδη Βασιλική, Μαστρογιάννη Βάϊα-Βασιλική, Σπανοπούλου Ελένη, Βαρελά Ζωή, Λάζαρη Μυρτώ, Μπισκίνη Μαρίνα-Γεωργία, Τρουπή Ειρήνη, Χοντζέα Μαρία, Χριστοφιλέα Ειρήνη (ΣΤ΄ Δημοτικού)

από τη βαθμίδα του Γυμνασίου: Κεραμίδα Ερμιόνη, Τσαπατώρη Αναστασία, Βολικάκη Μαρία, Παπαζήση Ρέα, Ανανία Άννα-Μαρία, Ηλία Νίκη-Μαρία, Κριεμάδη Ευγενία, Πασχάλη Θεοδώρα, Οικονόμου Ελένη-Ηλέκτρα, Τζιώτζιου Δέσποινα, Κούμενου Ιουλία, ΜαμμωνάΜαρία-Μελίνα, Καρελά Αναστασία, Μανουσάκη Ευαγγελία, Μαραντίδη Ελένη, Σούλου Ελευθερία, Βυτόγιαννη Αγγελική, Γώγου Ελεάννα-Ραφαηλία, Εξαρχέα Θεώνη, Εξαρχέα Στυλιανή, Ζαφειροπούλου  Παναγιώτα-Μαρία, Αβράμη Ειρήνη και Κουρεντζή Στέλλα

από τη βαθμίδα του Λυκείου: Κανέλλου Νικολίνα, Τζανέτου Χρυσάνθη, Παπαμιχαήλ Νικολέτα και Κεραμίδα Σταυρούλα

Στο πλευρό των μαθητριών μας, καθ΄ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και της συμμετοχής τους, ήταν οι καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής κυρία Ελένη Βαρδακαστάνη και κυρία Ηλέκτρα Οικονομίδη.

Συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους!


Return to top of page