Skip links

Συμμετοχή μαθητών μας στις Αθλητικές Συναντήσεις Ιδιωτικών Σχολείων Στίβου

Στις Αθλητικές Συναντήσεις Ιδιωτικών Σχολείου Στίβου που διοργανώθηκαν την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγής συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού του Σχολείου μας.

Ο μαθητής Χρήστος Πίγκος από την Ε’ Δημοτικού αγωνίστηκε στα 800 μέτρα και με συνολική επίδοση 3’00.47 κατατάχθηκε στη 12η θέση.

Ο μαθητής Κωνσταντίνος Κεχρής από την ΣΤ’ Δημοτικού αγωνίστηκε στο άλμα εις μήκος και με απόδοση στα 3.57 μέτρα κατατάχθηκε στη 18η θέση.

Η μαθήτριά μας Σοφία Ξύδη από την ΣΤ’ Δημοτικού συμμετείχε στα 60 μέτρα και με συνολικό χρόνο 8’’.82 κατατάχθηκε στη 10η θέση.

Τέλος, η μαθήτρια της ΣΤ’ Δημοτικού Αλεξάνδρα Κονταξάκη που συμμετείχε στα 60 μέτρα, πραγματοποίησε συνολικό χρόνο 9’’.96 και κατατάχθηκε στην 26η θέση.

Συγχαρητήρια σε όλους μας τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας για την συμμετοχή τους και την αξιέπαινη προσπάθειά τους, καθώς και στον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κύριο Αντώνη Αλεξίου, που ανέλαβε την προπόνηση και την προετοιμασία τους.


 

Return to top of page