Skip links

Συμμετοχή μαθήτριας του Σχολείου μας στο 10th MEDMUN 2022

Με επιτυχία συμμετείχε η μαθήτρια από την Α΄ Λυκείου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης, Ελεάννα Χαλαράκη στο 10th MEDMUN 2022 που πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα 1 – 3 Απριλίου 2022 και διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Science Po Paris – Campus de Menton. Το φετινό θέμα του Συνεδρίου ήταν: «10 χρόνια MEDMUN: εξερευνώντας τα Μεσογειακά θέματα 2012 – 2021».

Η μαθήτρια του Σχολείου μας έλαβε μέρος στο Συνέδριο ως Πρόεδρος Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Chair of the Human Rights Council), Υπεύθυνη για το θέμα της χημικής επίθεσης στην περιοχή Ghouta της Συρίας το 2013 (Ghouta Chemical Attack) και είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί και να συναναστραφεί με μαθητές Λυκείου και φοιτητές από ολόκληρο τον κόσμο. Επιπλέον αν και η μικρότερη σε ηλικία Πρόεδρος του Συνεδρίου, διηύθυνε με επιτυχία ένα συμβούλιο με πολύ υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο που απαρτιζόταν από φοιτητές που ειδικεύονται στις σπουδές της Νομικής και των Πολιτικών Επιστημών.

Συγχαρητήρια στην Ελεάννα για τη διάκρισή της, τη συμμετοχή της και την εμπειρία που βίωσε η οποία ήταν γεμάτη γνωριμίες, γνώσεις, πολιτισμικές ανταλλαγές, debating, lobbying και διασκέδαση.


Return to top of page