Skip links

Συγκεντρώνουμε σχολικά είδη για τα παιδιά της Θεσσαλίας

Οι πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή της Θεσσαλίας έχουν δημιουργήσει τεράστιες ανάγκες και η κοινότητα του Σχολείου μας θα ενώσει τις δυνάμεις της με στόχο την προσφορά και την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί.

Η Εκπαιδευτική Αναγέννηση ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού υποστηρίζει τη δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» που με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής συγκεντρώνουν σχολικά είδη για τους μαθητές και τις μαθήτριες των περιοχών της Θεσσαλίας, που δοκιμάζεται.

Στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης θα συγκεντρώσουμε τσάντες, μολύβια, τετράδια, στυλό, μαρκαδόρους, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και υλικά που χρειάζονται οι μαθητές για το σχολείο.

Όλα τα είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Η συλλογή των ειδών θα πραγματοποιείται έξω από το κτήριο της Γραμματείας του Δημοτικού, μέχρι και τη λήξη του σχολικού ωραρίου της Παρασκευής 15/09.

Η παράδοση των ειδών που θα συγκεντρωθούν θα πραγματοποιηθεί από το Σχολείο το Σάββατο 16/09 στον Δήμο Ωρωπού, στο Parking της Πλατείας Ηρώων.

Return to top of page