Skip links

Σπουδαία διάκριση για μαθήτρια του Σχολείου μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ

Μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση εξασφάλισε η μαθήτρια της γ’ Γυμνασίου του Σχολείου μας Βασιλιάννα Βουκλαρή που διακρίθηκε ως η Καλύτερη Περιφερειακή Επιθετικός (Inter) στην Ελλάδα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Handball Παγκορασίδων και Παμπαίδων Α’ που διοργανώθηκε στην πόλη του Άργους τον περασμένο Ιούλιο, Υπό την Αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος και της International Handball Federation.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ομάδα «ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ» στην οποία αγωνίζεται η Βασιλιάννα, κατέκτησε την 1η θέση και απέσπασε το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Τόσο η Βασιλιάννα Βουκλαρή όσο και ο αδελφός της Αναστάσης Βουκλαρής – επίσης μαθητής της γ’ Γυμνασίου – μέσω της συστηματικής ενασχόλησής τους με το άθλημα το Handball τα τελευταία χρόνια έχουν επιλεγεί από τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος για να στελεχώσουν τα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων της Κατηγορίας τους.

Συγχαρητήρια και στους δυο μαθητές για τις σημαντικές επιτυχίες τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επόμενες αγωνιστικές συμμετοχές τους.


 

Return to top of page