Skip links

«Σε είδα»… «Με είδες»

Δράση του Ομίλου Δημοσιογραφίας, Δημιουργικής Γραφής και Ρητορικής Τέχνης Δημοτικού για την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Ενδοσχολικής Βίας

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ομίλου Δημοσιογραφίας, Δημιουργικής Γραφής και Ρητορικής Τέχνης του Δημοτικού Σχολείου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας κατά της Ενδοσχολικής Βίας, η οποία τιμάται σε ετήσια βάση στις 6 Μαρτίου, στέλνουν το δικό τους μήνυμα.

Σε συνεργασία με τον Ανθρωπιστικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και με το Ευρωπαϊκό Εθελοντικό Μαθητικό Δίκτυο ‘’You Smile’’ φιλοξενήθηκαν στο επαγγελματικό τηλεοπτικό στούντιο του Οργανισμού και πραγματοποίησαν τα γυρίσματα για τη δράση «Σε είδα»… «Με είδες».

Το κεντρικό σύνθημα των μαθητών μας είναι «Μη μείνεις αμέτοχος. Νιώσε. Μίλα. Δράσε.» θέλοντας να αναδείξουν την καθοριστική σημασία που έχει ο ρόλος και η στάση ενός παρατηρητή και ενός αυτόπτη μάρτυρα σε περιστατικά ενδοσχολικής βίας.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετείχαν και επιμελήθηκαν το video είναι οι: Δήμητρα Παππά (Δ’ Δημοτικού), Κωνσταντίνα Παπακωνσταντίνου (Ε΄ Δημοτικού), Θεόδωρος Βελισσάρης (Ε΄ Δημοτικού), Ευάγγελος – Νεκτάριος Γιαννίτσας (Ε΄ Δημοτικού), Ηλίας Γκούμας (Ε΄ Δημοτικού), Ελένη Φίσσερ (Ε΄ Δημοτικού), Γεώργιος Παναγιώτου (ΣΤ΄ Δημοτικού), Μαρία Παπάζογλου (ΣΤ΄ Δημοτικού), Θωμάς Τσαμάκος (ΣΤ΄ Δημοτικού), Γιάννης Οικονόμου (ΣΤ΄ Δημοτικού), Αιμιλιανός Πιτσινέλης (ΣΤ΄ Δημοτικού)

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Ομίλου για τη συμμετοχή τους, τη δημιουργικότητά τους και την ευαισθητοποίηση τους καθώς και στους Υπεύθυνους εκπαιδευτικούς του Ομίλου κυρία Ευγενία Νινιού, κυρία Αθηνά Πατσούμη και κύριο Νικόλα Τσιλιβαράκο.

Ευχαριστούμε τον Ανθρωπιστικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το Ευρωπαϊκό Εθελοντικό Μαθητικό Δίκτυο ‘’You Smile’’ για τη φιλοξενία και τη συνολική υποστήριξη.


Return to top of page