Skip links

Πρόκριση του μαθητή Γιάννη Γκαμαλέτσου στον Τελικό της Οικονομικής Ολυμπιάδας

Ο μαθητής από τη Γ΄ Λυκείου του Σχολείου μας Γιάννης Γκαμαλέτσος μετά από την επιτυχημένη του συμμετοχή στον Περιφερειακό Γύρο του Διαγωνισμού της Οικονομικής Ολυμπιάδας, θα συμμετάσχει στον Τελικό της Οικονομικής Ολυμπιάδας. Ο μαθητής της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης προκρίθηκε μαζί με άλλους 70 μαθητές από όλη την Ελλάδα και θα διεκδικήσουν μια θέση στο διεθνές σκέλος του Διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η Οικονομική Ολυμπιάδα είναι ένα διεθνής διαγωνισμός οικονομικών γνώσεων που απευθύνεται σε μαθητές και σε μαθήτριες Λυκείου της Ελλάδας και το εξωτερικού και αποσκοπεί στην διεύρυνση των δεξιοτήτων και των γνώσεων των νέων στο πεδίο των οικονομικών. Η Οικονομική Ολυμπιάδα διεξάγεται σε 15 χώρες και στην Ελλάδα διοργανώνεται από το ΚΕΦΙΜ – Μάρκος Δραγούμης σε συνεργασία με το τσέχικο Ινστιτούτο Οικονομικής Εκπαίδευσης.

Συγχαρητήρια στον μαθητή μας για την επιτυχία του καθώς και στην καθηγήτρια Οικονομικών κυρία Πηγή Λιαγκρή που συντέλεσε στην άρτια συμμετοχή του.

Ευχόμαστε επιτυχία στον Τελικό της Οικονομικής Ολυμπιάδας.

Return to top of page