Skip links

Πρόκριση μαθητών μας στη Γ’ Φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μαθητών από το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στη Β’ Φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής. Οι μαθητές που εκπροσώπησαν το Σχολείο μας, μετά την επιτυχία τους στην Α’ Φάση συμμετείχαν στην πιο απαιτητική Β’ Φάση του Διαγωνισμού, κλήθηκαν να λύσουν πιο δύσκολα θέματα για την κάθε βαθμίδα και κατάφεραν να προκριθούν στη Γ’ Φάση.

Η Β’ Φάση του Διαγωνισμού ολοκληρώθηκε στις 15 Μαρτίου 2021 και οι μαθητές που προκρίθηκαν είναι οι εξής:

Γυμνάσιο:

  • Γιώργος Δαγλαράς – 36η θέση
  • Νικόλαος Βυτόγιαννης – 37η θέση

Λύκειο:

  • Διονύσης Κανέλλης – 7η θέση
  • Γιώργος Μουσελάς – 8η θέση
  • Γιώργος Παπαδόπουλος – 23η θέση
  • Ορέστης Ζηκούλης – 24η θέση
  • Ίκμπαλ – Κωστάκης Άραν – 53η θέση

Μετά την επιτυχία τους, οι μαθητές προετοιμάζονται για την πιο απαιτητική Γ’ Φάση του Διαγωνισμού, όπου κρίνεται η ικανότητά τους σε τρία θέματα ανώτατου επιπέδου. Οι μαθητές του Γυμνασίου που θα προκριθούν σε αυτή τη φάση θα βραβευθούν με την παρακολούθηση ενός ειδικού Camp Προγραμματισμού που θα διοργανωθεί από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Οι μαθητές του Λυκείου που θα κατακτήσουν τις τρεις πρώτες θέσεις πανελλαδικά, θα ενταχθούν στην Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα. Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να εισαχθούν σε όποιο Τμήμα Πληροφορικής επιθυμούν χωρίς συμμετοχή σε Πανελλήνιες Εξετάσεις, έχοντας εξασφαλίσει μια διάκριση που αποτελεί περιζήτητο προσόν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για τη συμμετοχή και τη διάκρισή τους και καλή επιτυχία στη Γ’ Φάση του Διαγωνισμού.

Θερμά συγχαρητήρια και στον καθηγητή Πληροφορικής του Σχολείου μας κύριο Οδυσσέα Μηχανετζή που συνέβαλε στην προετοιμασία των μαθητών.

Return to top of page