Skip links

Πρόκριση μαθητών μας στην Τελική Φάση του 5ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Οικονομικών

Με επιτυχία συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από το Λύκειο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Οικονομικών που διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες Βεατρίκη Λεουτσάκου, Κωνσταντίνος Μαλτζής, Φελίτσια Κλάδη (Α΄ Λυκείου), Κοραλία Οικονόμου (Β΄ Λυκείου), Νικόλαος Βυτόγιαννης, Βασιλική Κολιμάτση, Ελεονώρα Ντάκου και Ειρήνη Χριστοφιλέα (Γ΄ Λυκείου) αφού διαγωνίστηκαν με επιτυχία στην 1η Φάση «Ξενοφών» που πραγματοποιήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 2023 και στη 2η Φάση «Πλάτων» που πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2024, προκρίθηκαν στην 3η και Τελική Φάση του Διαγωνισμού «Αριστοτέλης». Η Τελική Φάση του Διαγωνισμού θα διεξαχθεί στον Βόλο, στις 18 Φεβρουαρίου 2024 στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου.

Οι διακριθέντες του Τελικού θα στελεχώσουν την Ολυμπιακή Ομάδα Οικονομικών της Ελλάδας και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Χονγκ Κονγκ, στο διεθνές σκέλος του Διαγωνισμού, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2024.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους και την πρόκρισή τους στον Διαγωνισμό καθώς και στην καθηγήτρια Οικονομικών του Σχολείου μας κυρία Πηγή Λιαγκρή, η οποία τους υποστήριξε σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Ευχόμαστε επιτυχία στην Τελική Φάση του Διαγωνισμού.

Return to top of page