Skip links

Πιστοποίηση της κας Ο. Κηπιώτη στο Διεθνές Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα από την INLPTA – International NLP Trainers Association “NLP Practitioner Certification’’

Με επιτυχία ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της έπειτα από εξετάσεις η κυρία Όλγα Κηπιώτη Διευθύντρια Γυμνασίου του Σχολείου μας, στο Διεθνές Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα από την INLPTA – International NLP Trainers Association “NLP Practitioner Certification’’.

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) συνδυάζει τις επιστήμες της νευρολογίας, της γλωσσολογίας και του προγραμματισμού, που αποτελούν τα πιο ισχυρά συστατικά για τη δημιουργία της ανθρώπινης εμπειρίας. Είναι η επιστήμη της πρακτικής τέχνης για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αλλάξουμε όσα θέλουμε να αλλάξουμε, σε αντίθεση με άλλες μεθόδους που εστιάζουν στο τι πρέπει να αλλάξουμε. Επιπλέον, είναι η τέχνη και η επιστήμη του τρόπου που χρησιμοποιούμε το μυαλό μας, για να επικοινωνήσουμε τόσο με τον εαυτό μας όσο και με τους άλλους.

Συγχαρητήρια στην κ. Ο. Κηπιώτη για τη συμμετοχή της και για την επιτυχία της στις εξετάσεις της Διεθνούς Πιστοποίησης ‘’NLP’’.

 

Return to top of page