Skip links

Παρουσίαση του Προγράμματος Young Champion Ambassador σε μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου

Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 επισκέφθηκε το Σχολείο μας ο κύριος Harris Kalofonos Managing Director του Ολυμπιακού Προγράμματος ‘’Young Champion Ambassador’’ και πραγματοποίησε παρουσίαση στο Θέατρο του Σχολείου μας, σε μαθητές από την Α’ και Β’ Λυκείου που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Λίγο πριν την έναρξη του Προγράμματος που πρόκειται να υλοποιηθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση οι μαθητές και οι μαθήτριες συζήτησαν με τον κο H. Kalofonos σχετικά με το Πρόγραμμα, έθεσαν τις ερωτήσεις τους και ενημερώθηκαν για τη συνολική διαδικασία, που πρόκειται να αποτελέσει μια σπουδαία εμπειρία.

Το Πρόγραμμα «Young Champion Ambassador» αποτελεί ένα πρόγραμμα ηγεσίας που έχει ως στόχο να τους καθοδηγήσει και να τους διαμορφώσει ως Πρεσβευτές των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αξιών, προετοιμάζοντάς τους ως ηγέτες ενός λαμπρού μέλλοντος και διαμορφώνοντάς τους ως ηγέτες ενός συνδεδεμένου κόσμου.

Το Πρόγραμμα είναι μια εξάμηνη διαδικασία μέσω της οποίας οι μαθητές του Σχολείου μας θα αποκτήσουν ουσιαστικές ιδιότητες και εμπειρίες ηγεσίας, θα αντιμετωπίσουν κρίσιμες προκλήσεις , θα εκπαιδευτούν στη συνεργασία για την επίλυση προβλημάτων, θα συμμετέχουν σε ασκήσεις αυτογνωσίας και προσωπικής αξιολόγησης έχοντας δίπλα τους έμπειρους εκπαιδευτές, που θα γαλουχήσουν τις Ολυμπιακές και τις Παραολυμπιακές αξίες και ιδανικά.

Οι μαθητές που θα συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια ιδιαίτερα σπουδαία εμπειρία σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο.


Return to top of page