Skip links

Παραπάνω από 3.000 διαγνώσεις Μαγνητικής και Αξονικής Τομογραφίας

Με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με μεγάλη χαρά ενημερωθήκαμε από την Δρ. Χριστιάνα Χατζηγιώργη, Διευθύντρια ΕΣΥ του Τμήματος Ακτινοδιαγνωστικών Απεικονίσεων του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», σχετικά με την αποτελεσματική χρήση της δωρεάς του Διαγνωστικού Σταθμού, που είχε πραγματοποιηθεί μέσω των εσόδων που συγκεντρώθηκαν από το περσινό Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σχολείου μας.

Παραπάνω από 3.000 παιδιά έχουν εξυπηρετηθεί από τον Διαγνωστικό Σταθμό σύμφωνα με το αριθμητικό σύνολο των εξετάσεων που έχουν καταγραφεί από την ημερομηνία παράδοσής του.

Η ικανοποίηση, η χαρά και η συγκίνηση όλων μας είναι διάχυτη, που μέσω της συγκεκριμένης δωρεάς, η οποία υλοποιήθηκε με την υποστήριξη των μαθητών, των γονέων, των εκπαιδευτικών, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Συλλόγου Αποφοίτων έχουμε υποστηρίξει τη λειτουργία του Τμήματος Ακτινοδιαγνωστικών Απεικονίσεων του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» και έχουν εξυπηρετηθεί χιλιάδες παιδιά και οι οικογένειές τους.

Σας ευχαριστούμε, που κάθε χρόνο κάνουμε τα Χριστούγεννα πιο όμορφα με τη δική σας βοήθεια!


Return to top of page