Skip links

Παρακολούθηση του Live Webinar «Η Ελλάδα Μετά τον Κορονοϊό» από την Υποδιευθύντρια Γυμνασίου και Φιλόλογο κα. Ελένη Αυγέρη

Η Υποδιευθύντρια του Γυμνασίου και Φιλόλογος κυρία Ελένη Αυγέρη παρακολούθησε πρόσφατα το Live Webinar «Η Ελλάδα Μετά τον Κορονοϊό: Δημόσια Υγεία, Κοινωνία και Οικονομία: Η Ματιά από το Λονδίνο», το οποίο διοργανώθηκε από τον Ελληνικό Σύλλογο Αποφοίτων του LSE, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020.

Η διαδικτυακή συζήτηση φιλοξένησε σημαντικές προσωπικότητες από τον πολιτικό, ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό κόσμο, που επεσήμαναν πως η χρονιά που πέρασε, αν και πολύ δύσκολη, ανέδειξε με κρίσιμο και αποφασιστικό τρόπο τον ρόλο της έρευνας και της τεχνολογίας στην Παιδεία, την Υγεία, την Οικονομία και την κοινωνική πρόοδο, με αποκορύφωση την «κούρσα» για το εμβόλιο κατά του Covid-19.

Οι διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί παρουσίασαν επίσης τις επιπτώσεις της Πανδημίας στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, στο αναλυτικό τρίπτυχο «Σοκ, Προσαρμογή, Ανθεκτικότητα» και τόνισαν τη μεγαλύτερη από ποτέ άλλοτε ανάγκη για τη συνεργασία και την επιστροφή στην κανονικότητα και την πρόοδο.

Τη συζήτηση συντόνισε η Δημοσιογράφος – Παρουσιάστρια, Μαρία Νικόλτσιου.

Return to top of page