Skip links

«Παίζουμε με την Καρδιά»

Φιλανθρωπικοί Αθλητικοί Αγώνες μαθητών, δασκάλων και καθηγητών του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου για την υποστήριξη του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών της Ογκολογικής Πτέρυγας του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Με αφορμή την ολοκλήρωση των μαθημάτων του τρέχοντος σχολικού έτους στις βαθμίδες του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου οι Μαθητικές Κοινότητες του Σχολείου μας σε συνεργασία με τους δασκάλους και τους καθηγητές πρόκειται να διοργανώσουν φιλανθρωπικούς αγώνες για την υποστήριξη του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών της Ογκολογικής Πτέρυγας του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Πιο συγκεκριμένα για το Γυμνάσιο και το Λύκειο οι αθλητικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν την τελευταία ημέρα των μαθημάτων, την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 και ώρες 11:00-14:00.
Αντίστοιχα για το Δημοτικό Σχολείο οι αθλητικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν την τελευταία ημέρα των μαθημάτων, την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 και ώρες 09:30-10:30 για τους μαθητές της Δ’ , Ε’ και Στ’ Δημοτικού και 10:45-12:10 για τους μαθητές της Α’, Β’, Γ’ Δημοτικού.

Με σύνθημα «Παίζουμε με την καρδιά μας» οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου μας θα συμμετάσχουν σε αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και τένις, θα δημιουργήσουν τις ομάδες τους και θα ανταγωνιστούν τους δασκάλους και τους καθηγητές τους στα γήπεδα.
Προκειμένου να επιτευχθεί η υποστήριξη του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών της Ογκολογικής Πτέρυγας του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» οι μαθητές και οι μαθήτριες θα μπορούν να παρακολουθήσουν ή/και να συμμετάσχουν στους αγώνες με συμβολικό εισιτήριο – δωρεά αξίας από 2€ έως και 5€.

Επιπλέον, όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του κυλικείου κατά τη διάρκεια των αθλητικών δράσεων θα διατεθούν για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού σκοπού.

Οι Φιλανθρωπικοί Αθλητικοί Αγώνες εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Δράσεις για Όλους» που υλοποιεί το Σχολείο μας, μέσω του οποίου οι μαθητές και οι μαθήτριες εκπαιδεύονται στον ρόλο του Κοινωνικά Υπεύθυνου Πολίτη, παρεμβαίνοντας ουσιαστικά και ανθρωποκεντρικά σε προβλήματα που σχετίζονται με τον συνάνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Return to top of page