Skip links

Ομιλία του Καθηγητή Κλινικής Ιολογίας της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Επικεφαλής του Εργαστηρίου Κλινικής Ιολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Κρήτης και Μέλους Δ.Σ. του ΕΟΔΥ κυρίου Γεώργιου Σουρβίνου στους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας

Ο κύριος Γεώργιος Σουρβίνος Καθηγητής Κλινικής Ιολογίας της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Επικεφαλής του Εργαστηρίου Κλινικής Ιολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Κρήτης και Μέλος του Δ.Σ. του ΕΟΔΥ επισκέφθηκε την Εκπαιδευτική Αναγέννηση την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 και μίλησε στο σύνολο των εκπαιδευτικών αναφορικά με τα μέτρα προστασίας από τον COVID -19 σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ.

Οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας από το σύνολο των βαθμίδων ενημερώθηκαν αναλυτικά από τον έμπειρο Καθηγητή αναφορικά με τα απαραίτητα και ιδιαίτερα σημαντικά μέτρα πρόληψης για τον έλεγχο της διασποράς του κορωνοϊού σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ που θα ισχύσουν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας έγιναν εκτενείς αναφορές σχετικά με τη σωστή χρήση της μάσκας, τη σχολαστική και συνεχή εφαρμογή των μέτρων υγιεινής και καθαριότητας, τη διατήρηση αποστάσεων  και την ομαλή και ασφαλή παραμονή στον χώρο της σχολικής κοινότητας.

Οι εκπαιδευτικοί μας είχαν την ευκαιρία να θέσουν τις ερωτήσεις τους και τους προβληματισμούς τους στον κύριο Γ. Σουρβίνο και να συζητήσουν μαζί του για όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής σχολικής ζωής που χρειάζεται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Στο παρακάτω link μπορείτε να παρακολουθήσετε την ενημερωτική καμπάνια του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την ασφαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς:

Return to top of page