Skip links

Ομιλία της Γενικής Διευθύντριας κυρίας Μαντά στους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας

Η Γενική Διευθύντρια της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης κυρία Έρι Μαντά πραγματοποίησε ομιλία στο σύνολο των εκπαιδευτικών την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 με θέμα συζήτησης τον παιδαγωγικό ρόλο του εκπαιδευτικού την περίοδο του κορωνοϊού και την ανάγκη υποστήριξης των μαθητών.

Μέσω της πλούσιας παιδαγωγικής και διοικητικής εμπειρίας της, η κυρία Μαντά μίλησε στο σύνολο των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας και τόνισε τον κρίσιμο ρόλο τους στην ομαλή προσαρμογή των μαθητών και των μαθητριών στις νέες επιταγές της σχολικής ζωής, όπως αυτές διαμορφώνονται για την ανάγκη πρόληψης και τον έλεγχο της διασποράς του COVID-19.

Ταυτόχρονα, υπογράμμισε τον πολύπλευρο ρόλο του εκπαιδευτικού στις καθημερινές δραστηριότητες των μαθητών εντός της σχολικής κοινότητας έχοντας ως στόχο τόσο την άρτια εκπαίδευσή τους όσο και τη διασφάλιση της ψυχικής και συναισθηματικής τους ισορροπίας.

Ιδιαίτερη αναφορά πραγματοποίησε στην ιστορία της μάσκας ως συστατικό πολιτισμού, τέχνης, θεατρικού εξοπλισμού αλλά και όπλου για την προστασία της υγείας και υπογράμμισε την αναγκαιότητα χειρισμού της με επιστημονική αρτιότητα, διδακτική πληρότητα και με παιδαγωγική ευαισθησία.

Με τον λόγο της, η Γενική Διευθύντρια του Σχολείου μας ενέπνευσε τους δασκάλους και τους καθηγητές, υπενθύμισε την αξία και τη δύναμη της ομάδας και ευχήθηκε μια ασφαλή, παραγωγική και δημιουργική σχολική χρονιά!

Return to top of page