Skip links

Ομάδα Εθελοντών για τον 8ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Στις 17 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιηθεί ο 8ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας στο κέντρο της Αθήνας με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Συντάγματος και με αναμενόμενη προσέλευση παραπάνω από 25.000 δρομέων από όλες τις ηλικίες.

Το Σχολείο μας με χαρά δημιουργεί για πρώτη χρονιά Ομάδα Εθελοντών που θα υποστηρίξουν τη σπουδαία αυτή διοργάνωση που κατακλύζεται από χιλιάδες ανθρώπους στους οποίους δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν την ομορφιά της πόλης, τρέχοντας σε μια αλλιώτικη Αθήνα με δρόμους χωρίς αυτοκίνητα!

Στην Ομάδα Εθελοντών της «Εκπαιδευτικής Αναγέννησης» έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου (ηλικίας από 13 ετών και άνω) μαζί με τους συνοδούς τους (γονείς και κηδεμόνες), εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Για να συμμετέχετε ως εθελοντές στον 8ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας που έχει καθιερωθεί στις καρδιές των συμμετεχόντων ως ένα ετήσιο γεγονός – σταθμός στην καθημερινότητα της πόλης και των κατοίκων της, θα χρειαστεί να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι το αργότερο στις 4 Φεβρουαρίου 2019, συμπληρώνοντας τα εξής προσωπικά στοιχεία που απαιτούνται από τον ΣΕΓΑΣ : Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας – Ημερομηνία Γέννησης – Κινητό – E-mail.

Οι συμμετοχές θα πρέπει να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση marketing@anagennisi.edu.gr με θέμα στο μήνυμα Συμμετοχή σε Ομάδα Εθελοντών για 8ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας.

Επιπλέον, ο κάθε συμμετέχοντας – εθελοντής χρειάζεται υποχρεωτικά να συμπληρώσει ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής του στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ και συγκεκριμένα στο παρακάτω link : https://www.athinahalfmarathon.gr/vols/index.php/volunteers-entry

Σας περιμένουμε, να συμμετέχετε στην Ομάδα Εθελοντών του Σχολείου μας και να γεμίσουμε με χαμόγελα και θετική διάθεση τους δρόμους της πόλης!


Return to top of page