Skip links

Οι μαθητές του Προνηπιαγωγείου μαθαίνουν τα επαγγέλματα

Οι μικροί μαθητές του Προνηπιαγωγείου στα πλαίσια του προγράμματος «Τα επαγγέλματα», είχαν τη δυνατότητα να πάρουν «συνέντευξη» από τον Μάγειρα του Σχολείου μας και να του θέσουν ερωτήσεις σχετικά με το επάγγελμα της Γαστρονομίας!

Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας ρώτησαν πώς είναι να μαγειρεύει καθημερινά για έναν μεγάλο αριθμό παιδιών, ποια υλικά χρησιμοποιεί στα φαγητά του, ποια σκεύη χρειάζεται για να τα υλοποιήσει και αν του άρεσε να μαγειρεύει από μικρή ηλικία.

Στη συνέχεια τραγούδησαν μαζί του και του χάρισαν ένα μάγειρα από χαρτόνι διακοσμημένο από τους ίδιους τους μαθητές, ώστε να τον ευχαριστήσουν για τις σημαντικές πληροφορίες που τους έδωσε!

Σειρά είχε η Νοσηλεύτρια του Σχολείου μας που επισκέφτηκε τους μαθητές του Προνηπιαγωγείου, και τους ενημέρωσε για το επάγγελμά της. Οι μαθητές μας της έθεσαν ερωτήσεις αναφορικά με το επαγγελματικό της αντικείμενο όπως : αν ονειρευόταν από μικρή ηλικία να ασχοληθεί με τη Νοσηλευτική, ποια είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιεί στη δουλειά της και πώς είναι να ασκεί το επάγγελμά της σε σχολικό περιβάλλον.

Στη συνέχεια της έκαναν δώρο μια νοσηλεύτρια διακοσμημένη σ’ ένα χαρτόνι ώστε να την ευχαριστήσουν για την ενημέρωση που πραγματοποίησε!


Return to top of page