Skip links

Οι μαθητές του Ομίλου Νεανικής Επιχειρηματικότητας συναντούν τη Founder & Managing Partner της Focus Bari κυρία Ξένια Κούρτογλου

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετέχουν στον Όμιλο Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Λυκείου μαζί με την Υπεύθυνη του Ομίλου και καθηγήτρια Οικονομικών κυρία Πηγή Λιαγκρή, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022 συνάντησαν διαδικτυακά την κυρία Ξένια Κούρτογλου Founder & Managing Partner της Focus Bari.

Οι μαθητές παρουσίασαν τη βασική τους ιδέα σχετικά με την ηλεκτρονική εφαρμογή που επιθυμούν να σχεδιάσουν στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στον Διαγωνισμό Junior Achievement Greece.

Η κα Ξ. Κούρτογλου μέσω της πλούσιας επαγγελματικής και ακαδημαϊκής της εμπειρίας στην έρευνα αγοράς, στο marketing καθώς και στους τομείς της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, συζήτησε με τους μαθητές σχετικά με την ιδέα τους και τους βοήθησε να συνειδητοποιήσουν τις ανθρώπινες ανάγκες που θα εξυπηρετήσει η δημιουργία του συγκεκριμένου application. Επιπλέον, συζητήθηκαν τρόποι σφυγμομέτρησης της κοινής γνώμης μέσω αποτελεσματικών ερευνών αγοράς καθώς και στρατηγικές αποτελεσματικής επικοινωνίας για προϊόντα και υπηρεσίες.

Οι μαθητές στο σύνολό τους έθεσαν τις ερωτήσεις τους και τους προβληματισμούς τους και ανανέωσαν τη συνάντησή τους με την κα. Ξ. Κούρτογλου στο άμεσο μέλλον, έχοντας προχωρήσει τα στάδια της υλοποίησης του application.


Return to top of page