Skip links

Οι μαθητές του Ομίλου Δημοσιογραφίας «συναντούν» τον Αθλητικό Δημοσιογράφο κύριο Νίκο Παπαδογιάννη

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ομίλου Δημοσιογραφίας την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021 υποδέχτηκαν διαδικτυακά και συζήτησαν με τον καταξιωμένο Αθλητικό Δημοσιογράφο κύριο Νίκο Παπαδογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της ενδιαφέρουσας «συνάντησης» ο κος Παπαδογιάννης μίλησε στους μαθητές που συμμετέχουν στον Όμιλο για τις απαιτήσεις και τις δυσκολίες που έχει το επάγγελμα του δημοσιογράφου και  αφηγήθηκε γεγονότα από την μέχρι τώρα επαγγελματική του πορεία.

Σύντομα πρόκειται να δημιουργηθεί ένα ενδιαφέρον podcast που οι μαθητές θα απευθύνουν τις ερωτήσεις τους στον Νίκο Παπαδογιάννη και η συνέντευξη θα αναπαραχθεί ηχογραφημένη.

Ο Νίκος Παπαδογιάννης εργάζεται από το 1987 στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, με ειδίκευση το ρεπορτάζ του μπάσκετ και τις περιγραφές αγώνων. Έχει εργαστεί για 27 χρόνια στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και έχει υπάρξει ένας εκ των ιδρυτών του περιοδικού «Τρίποντο». Έχει παρακολουθήσει συνολικά 4 Ολυμπιάδες και έχει συνεργαστεί με πλήθος ιδιωτικών, δημόσιων και συνδρομητικών καναλιών. Έχει συνεργαστεί με τις ιστοσελίδες www.gazzetta.gr, την εφημερίδα Documento και έχει συγγράψει τα βιβλία «Ο Νίκος λείπει» και «Τα ματς της ζωής μας».

Return to top of page