Skip links

Οι μαθητές του Ομίλου Δημοσιογραφίας Γυμνασίου συναντούν διαδικτυακά τη Δημοσιογράφο Μίνα Ράλλη

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ομίλου Δημοσιογραφίας Γυμνασίου την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 πραγματοποίησαν διαδικτυακή συνάντηση με την καταξιωμένη Δημοσιογράφο, κυρία Μίνα Ράλλη.

Η κυρία Μ. Ράλλη έχοντας πλούσια επαγγελματική εμπειρία σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς και ηλεκτρονικά μέσα καθώς και ακαδημαϊκή εμπειρία ως καθηγήτρια Δημοσιογραφίας στην ιδιωτική εκπαίδευση, μίλησε στους μαθητές του Ομίλου αναφορικά με το επάγγελμα του δημοσιογράφου, τις απαιτήσεις του, τον κρίσιμο ρόλο του δημοσιογράφου σε περιόδους κρίσεων και έκτακτης επικαιρότητας αλλά και για τον κόσμο των ειδήσεων και της ταχύτητας της ενημέρωσης.

Οι μαθητές έθεσαν τις ερωτήσεις τους αναφορικά με τα απαιτητικά ωράρια του επαγγέλματος αλλά και τις σπουδές που χρειάζεται να έχει κάνει κάποιος για να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Η κυρία Μ. Ράλλη ολοκλήρωσε την εισήγησή της με το ρητό του Οδυσσέα Ελύτη «Τα Τρία Τ της επιτυχίας: Ταλέντο, Τόλμη και Τύχη» και ευχήθηκε στους μαθητές να συνεχίζουν να καλλιεργούν τις δεξιότητές τους και να αναπτύσσουν τις γνώσεις τους.


Return to top of page