Skip links

Οι μαθητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης δίπλα στο Χαμόγελο του Παιδιού!

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα και τη Νέα Χρονιά, η μαθητική κοινότητα Γυμνασίου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης, με πρωτοβουλία του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου και με τη συμβολή των μαθητών στο σύνολό τους, έδρασε κοινωνικά έχοντας στο επίκεντρο της συνείδησης και της καρδιάς τον συνάνθρωπο που χρειάζεται υποστήριξη και μέριμνα.

Φέτος, οι μαθητές του σχολείου μας στάθηκαν δίπλα στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Πιο συγκεκριμένα, δώρισαν στο Σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στο Μοσχάτο, έναν καταψύκτη και έναν εντοιχισμένο ηλεκτρικό φούρνο, προκειμένου να καλυφθούν βασικές καθημερινές ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούνται εκεί.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2017, με συνοδό τον Υποδιευθυντή του Γυμνασίου κο Βασίλη Ιγγλεζάκη, οι μαθητές ενημερώθηκαν από τους Κοινωνικούς Λειτουργούς για το καθημερινό πρόγραμμα των 25 παιδιών που φιλοξενούνται στη δομή και είχαν την ευκαιρία να περάσουν ώρες παιχνιδιού με τα παιδιά που διαμένουν εκεί.

Συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στο 15μελες Μαθητικό Συμβούλιο όσο και στο σύνολο των μαθητών του Γυμνασίου που ευαισθητοποιήθηκαν και υλοποίησαν τη συγκεκριμένη κοινωνική δράση, η οποία αποτέλεσε μια σπουδαία εμπειρία ζωής!


Return to top of page