Skip links

Οι μαθητές της γ’ Γυμνασίου συναντούν διαδικτυακά την κα Πόπη Αστεριάδη

Μια σπάνια ευκαιρία είχαν οι μαθητές του Τμήματος γ’1 Γυμνασίου του Σχολείου μας, την Παρασκευή 28 Μαϊου με αφορμή το μάθημα της Μουσικής.

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης του «Νέου Κύματος» από τον καθηγητή Μουσικής κύριο Στέφανο Καρδιόλακα αποδέχθηκαν με ενθουσιασμό την ενδεχόμενη συνάντησή τους με μια από τις βασικές εκπροσώπους της μουσικής αυτής της εποχής, προετοίμασαν ερωτήσεις και έκαναν έρευνα για τη ζωή και τη μεγάλη προσφορά της κυρίας Πόπης Αστεριάδη στο ελληνικό τραγούδι.

Η κα Π. Αστεριάδη τίμησε τα παιδιά με τη ζεστή και πηγαία αναδρομή της στις μπουάτ της εποχής του ’70, μοιράστηκε ιστορίες από τη ζωή και τις σπουδαίες συνεργασίες της, έδωσε συμβουλές στα παιδιά και υπογράμμισε την εμπιστοσύνη που πρέπει να έχουν στον εαυτό τους για ο,τι και αν ονειρεύονται.

Αν και η συνάντηση έγινε διαδικτυακά, ωστόσο το ενδιαφέρον των παιδιών που ακούν ιστορίες ειπωμένες από τους πρωταγωνιστές τους και η χαρά των μεγαλύτερων που μοιράζονται στιγμιότυπα ζωής ήταν τόσο έκδηλα που, αντί αποχαιρετισμού, όλοι ευχήθηκαν μια νέα συνάντηση στο άμεσο μέλλον.

Return to top of page